Het zichtbaarheids-
programma

-Het 3 maanden programma-

Ik mag gezien worden

 

Heb jij te weinig lef om online echt zichtbaar te zijn? Blijf jij liever op de achtergrond in plaats van jezelf echt te laten zien? Heb jij te weinig zelfvertrouwen en vind je het lastig om jezelf te presenteren via video (de marketingtool anno nu)? Vind je het eng om contact op te nemen met potentiële klanten? Weet je niet hoe je marketing en sales inzet op een manier die bij jou past? Durf jij niet de (hogere) prijzen te vragen die jij waard bent? Heb je allerlei beperkende gedachten (zoals: wie zit er nu op mij te wachten? Wat zullen ze wel niet van mij vinden? Ik MOET zoveel van mezelf!) die jouw groei als ondernemer tegenhouden?

 

Herken jij je in één of meerdere van de volgende aspecten? Dan is het Zichtbaarheidsprogramma voor Ondernemers zeker geschikt voor jou.

 

zelfvertrouwen ondernemers

‘Dit programma is een assertiviteitstraining, marketing en salestraining in één’

Voor wie is het zichtbaarheidsprogramma geschikt?

Dit programma is voor ondernemers die meer zelfvertrouwen & lef willen krijgen als ondernemer. Ook is dit programma voor ondernemers die te vaak op de achtergrond blijven, moeite hebben om zichzelf te laten zien aan potentiële klanten en het lastig vinden om de juiste marketing- en salestechnieken in te zetten.

Het zichtbaarheidsprogramma is een assertiviteitstraining, marketing en salestraining in één. We werken hiermee van binnen naar buiten. Je gaat in dit programma eerst aan de slag met jezelf en daarna komt marketing en sales aan bod. Zowel zelfvertrouwen als kennis zijn als ondernemer zijnde broodnodig. Bij ondernemen gaat het niet alleen om goed zijn in je vak, maar ook om het laten zien van jezelf en jouw dienst of product aan (potentiële) klanten/opdrachtgevers. Als jij niet zichtbaar bent, zul je minder mensen bereiken en kunnen weinig mensen jouw mooie diensten vinden. Daarom is dit programma opgedeeld in 3 delen die uiteraard soms ook in elkaar overlopen.

Deel 1: Mindset

Jij staat centraal in jouw bedrijf. Als het met jou niet lekker gaat of je mindset is niet optimaal, dan kan je de beste technieken krijgen om te groeien met je bedrijf, maar die zullen allemaal verloren gaan als je je niet eerst bezighoudt met jezelf en overtuigingen die je tegenhouden om meer succes te krijgen.

Meer online zichtbaarheid en het verkopen van je diensten kan gepaard gaan met allerlei gedachten zoals: “Wie zitten er nou op mij te wachten, andere concurrenten zijn veel verder en beter, ik kan dit niet, straks faal ik publiekelijk, straks wijzen ze mij af”. Dit soort gedachten zijn totaal niet vreemd, maar kunnen jouw groei als ondernemer flink tegenhouden.

Wist je dat meer succes voor 80% te maken heeft met hoe we denken en voor 20% met andere zaken? Daarom gaan we in dit programma aan de slag met het versterken van je zelfvertrouwen. Ook gaan we aan de slag met het kennen van je eigen grenzen zodat je meer rust krijgt, zowel zakelijk als privé.

Deel 2: Marketing

Tijdens het aanpakken van je mindset heb je ook marketingtechnieken nodig. Je producten of diensten verkopen zich immers niet vanzelf. Via marketing geef je vruchtbaarheid aan je dienst. Wat heb je nodig om online gevonden te worden? Hoe trek je klanten aan die passen bij jouw bedrijf? In dit deel gaan we aan de slag met hoe jouw bedrijf meer zichtbaarheid krijgt via Google (de grootste zoekmachine) en via een of meerdere social media platformen. In deze fase gaan we aan de slag met het vinden van je potentiële klanten. We zorgen ervoor dat je via social media genoeg mensen trekt naar jouw diensten/producten en via Google genoeg bezoekers trekt naar jouw website.

Deel 3: Sales

Maar dan zijn we er nog niet. Je hebt nu meer zelfvertrouwen en lef, meer potentiële klanten kennen je nu, en dan komt het belangrijkste gedeelte: verkopen. Veel ondernemers vinden het verkoopgedeelte vreselijk of denken dat je pusherig moet zijn om te verkopen. Ik laat jou zien dat sales zelf heel leuk kan zijn, mits je het op een manier doet die past bij JOU.

Na afronding van dit programma heb je je zelfvertrouwen vergroot, weet je hoe je marketing en salestechnieken in zet en kun je op een eenvoudige manier meer winst behalen.

assertiviteitstraining ondernemers

Waarom zou je dit Zichtbaarheidsprogramma voor Ondernemers volgen?

Het programma is geschikt voor jou als je je vaak nog onzeker voelt en het liefst op de achtergrond blijft terwijl je weet dat een dienst zich niet vanzelf verkoopt. Of als je het lastig vindt om je dienst te verkopen, vanwege je belemmerende gedachten. Een ander veelvoorkomend probleem is dat men het moeilijk vindt om salesgesprekken te voeren of niet om de juiste prijzen durft te vragen, omdat ze bang zijn dat niemand dan meer bij hen koopt. Nog iets waar je tegen aan kan lopen, is dat je het lastig vindt om je grenzen aan te geven. Hierdoor kom je nauwelijks aan ontspanning toe en sta je constant ‘aan’ als ondernemer. Herken jij jezelf hierin? Ben je klaar met deze onzekerheden? En wil je met minder inspanning meer groei bereiken?

Stel je voor….

…Dat je aan het eind van deze programma echt gaat staan voor wie je bent en durft af te stappen op je potentiële klanten. Natuurlijk zal hiermee je omzet stijgen. Maar wat dacht je ervan dat je dan ook echt vol zelfvertrouwen door het leven gaat? En dat je weet en voelt dat je er echt mag zijn als persoon en ondernemer? Hoe groot zal dat verschil met nu zijn?
In 3 maanden tijd werken we aan het vergroten van je zelfvertrouwen en zorgen we er tegelijk voor dat je met meer lef meer gaat verkopen. De investering in dit traject verdien je dan meestal ook binnen 2 à 3 maanden weer terug.

 

Wat leer je onder andere in dit programma?

Mindset

Hoe jouw gedachten en gevoelens precies werken. Welke overtuigingen jou tegenhouden om te groeien als ondernemer. Hoe je jouw overtuigingen bij de wortel kan aanpakken. Hoe je positiever naar jezelf kan kijken en je bedrijf. Hoe je minder streng voor jezelf kan zijn en om kan gaan met je perfectionisme. Hoe je jezelf makkelijker kan laten zien via video.

Marketing

Wat er voor jou nodig is om zichtbaarder te worden zodat potentiële klanten jou weten te vinden. Hoe je minder moet van jezelf; je leert te kijken naar wat echt moet en wat je kan schrappen. Hoe je zelf sterke teksten schrijft op social media. Hoe je meer volgers krijgt die passen bij jouw bedrijf. Hoe je zorgt voor meer bezoekers naar je website. Hoe je krachtige blogs schrijft.

Sales

Hoe je van bezoekers op je website klanten maakt. Hoe je de juiste prijs kan vragen. Hoe je makkelijker kan verkopen, zonder opdringerig over te komen. Hoe je meer klanten krijgt uit Instagram of LinkedIn. Hoe je makkelijker effectieve verkoopgesprekken voert.

"Ik vond het echt een uurtje voor mezelf, de wekelijkse consulten bij Iris. Niets moet, alles mag. Wilde ik praten, dan kon dat, wilde ik niets zeggen, was dat ook prima. Ik voelde mij zo op mij gemak. Ik merk dat ik veel rustiger en relaxter geworden ben. Ik kijk nu met een open blik naar mezelf en naar situaties. Ik vul niet zo snel in wat een ander mogelijk zou denken, maar vraag het na of kijk naar de feiten. Hierdoor kan ik gemakkelijker gebeurtenissen relativeren en blijf ik niet steeds maar piekeren."

Man (48 jaar)

Wie ben ik?

Ik ben Iris Rutte en werk ik inmiddels al meer dan 11 jaar als psycholoog en online marketeer. Je kunt namelijk nog zoveel kennis krijgen over online marketing en sales, maar als je overtuigingen hebt die je tegenhouden, gaat het nog niet werken. Daarom gaan we met dit programma eerst werken aan je mindset waarna we overgaan op zaken als online marketing en verkoop. Vanaf het begin van mijn ondernemerschap houd ik mij bezig met het coachen van zelfvertrouwen en assertiviteit. Daarnaast help ik ondernemers bij hun online zichtbaarheid via SEO en marketing- en verkooppsychologietips. In dit programma komen al die facetten samen.

Mijn missie is dan ook: ambitieuze ondernemers helpen meer lef te ontwikkelen, meer zelfvertrouwen te krijgen en (marketing)kennis mee te geven zodat ze echt kunnen gaan groeien, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Kies je pakket

Welk pakket is geschikt voor jou?

Bij dit 3 maanden programma kun je kiezen uit 2 pakketten: de online variant en de offline variant. 

Bij beide pakketten krijg je persoonlijke begeleiding van mij erbij, want met persoonlijke begeleiding behaal je sneller en betere resultaten. Ook kunnen we met deze coaching inzoomen op jouw persoonlijke situatie. 

Ongeveer 3 keer per maand hebben we een 2 uur durend coachingsgesprek. De online variant is via Skype/telefoon.

 De offline coaching kan plaatsvinden bij het coachhuis bij jou in de buurt.

De kosten van dit programma zijn aftrekbaar voor ondernemers.

Online coaching

1797 exclusief 21% btw
 • 8 x 2 uur online coachingsgesprek
 • Toegang tot de assertiviteits-
  cursus t.w.v. €97,-
 • Toegang tot het complete SEO-programma t.w.v. €725,-
 • Je mag 3 maanden onbeperkt mailen en whatsappen voor vragen
 • Je ontvangt het boek ‘De kracht van gedachten’

Offline coaching

2325 exclusief 21% btw
 • 8 x 2 uur coachingsgesprek op locatie
 • Toegang tot de assertiviteitscursus t.w.v. €97,-
 • Toegang tot het complete SEO-programma t.w.v. €725,-
 • Je mag 3 maanden onbeperkt mailen en whatsappen voor vragen
 • Je ontvangt het boek ‘De kracht van gedachten’

In dit programma  werk ik alleen met wetenschappelijke bewezen technieken vanuit de cognitieve therapie en de positieve psychologie.

 Contact

Heb je vragen of wil je eerst weten of het ‘Zichtbaarheidsprogramma voor Ondernemers’ bij jou past?

Boek dan een gratis verkenningsgesprek met mij van 30 minuten via Skype of telefoon.

Je kunt mailen naar info@irisrutte.nl