Assertiviteitstraining
-8 weken-

Je zegt vaak ja, terwijl je eigenlijk nee bedoelt. Ook kritiek ontvangen vind je erg lastig. Daarnaast merk je dat je best gespannen bent, omdat je veel van jezelf moet. Je komt weinig aan ontspanning toe. En dan hebben we het nog niet eens over je tekort aan zelfvertrouwen.

Is één van de bovenstaande uitspraken herkenbaar voor je?

Word assertiever

Vind je het nu eens tijd worden om echt voor jezelf op te komen? Dat je nee zegt, als je nee bedoelt. Dat je vaker meer ontspannen, blijer en assertiever door het leven gaat?

Dan is er voor jou de assertiviteitstraining.

zelfvertrouwen ondernemers
1
Jaar ervaring
50
mensen deden mee
6
Gemiddelde beoordeling

Afhankelijk van je vraag, kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen:

 

-Hoe zeg ik beter nee ?

-Hoe leer ik beter omgaan met kritiek?

-Hoe kan ik beter leren ontspannen?

-Hoe ga ik om met mijn boosheid?

-Hoe leer ik beter om te gaan met mijn perfectionisme?

-Hoe geef ik makkelijker mijn grenzen aan?

-Hoe geef ik vaker mijn mening?

-Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

-Hoe stop ik met piekeren?

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor mensen die willen leren hoe je voor jezelf opkomt en meer zelfvertrouwen krijgt. Naast de coachingsessies die we samen hebben, ga je thuis en binnen je werk aan de slag met de eventuele opdrachten. Zo kun je gelijk het geleerde in de praktijk brengen!

In 8 consulten à 60 minuten gaan we samen aan de slag, zodat jij aan het eind van de training assertiever bent en meer zelfvertrouwen hebt. 

De coachingsessies kun je volgen in Amsterdam, Amersfoort, Emmen, Groningen, Utrecht en Zwolle.

Voorlopig kunnen de sessies alleen via Skype of per telefoon plaatsvinden. 

 

Extra bonus

Bij de assertiviteitstraining krijg je ook toegang tot de online cursus ‘Vergroot je assertiviteit’.  Hier kun je er meer over lezen.

Hoe werkt dat? Na betaling ontvang direct een link naar een beveiligde online leeromgeving. In deze mooie leeromgeving zie je de modules 1 t/m 7. Je krijgt minimaal 3 maanden toegang tot alle lesstof.

assertiviteitstraining zwolle

Iedereen is anders. Daarom is elke training op maat gemaakt en krijg je adviezen die toegespitst zijn op jouw situatie. Een consult duurt gemiddeld 60 minuten. Het eerste consult is altijd een gratis, vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten. 

 

‘De training heb ik als zeer prettig ervaren. En de klik met Iris was er meteen. Heel geduldig en vol aandacht heeft ze naar mij geluisterd en hebben we fijne gesprekken gevoerd. Ook heb ik goede lessen mee naar huis gekregen. Ik denk nu veel positiever en volg wat vaker mijn gevoel. Ook krop ik nu veel minder op. Ik mag gewoon zeggen wat ik denk. Hierdoor ben ik mezelf zekerder gaan voelen. Zelfs het ‘nee zeggen’ op het werk is al een keer voorgekomen, dit had ik anders nooit gedaan. Een bijkomend voordeel is dat de relatie met mijn man beter is, veel gelijkwaardiger. Al met al het heeft de assertiviteitstraining mij zeker goed geholpen.
Vrouw (38 jaar)

Wat krijg je?

Pakket

8 weken
997,-
  • Je krijgt 8 consulten à 60 minuten
  • Je ontvangt werkbladen en allerlei benodigdheden
  • Je krijgt toegang tot de online assertiviteitscursus
  • Je mag 2 maanden onbeperkt mailen voor al je vragen

In de training werk ik alleen met wetenschappelijke bewezen technieken vanuit de cognitieve therapie en de positieve psychologie.

 Contact

Wil je meer weten, meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend telefonische intakegesprek à 30 minuten.

Je kunt mailen naar info@irisrutte.nl