Programma:
Ik mag er zijn

 

Van een sterke mindset naar meer verkoop in 8 weken.

 

-8 weekse programma-

Ben jij een ondernemer die het moeilijk vindt om je producten/diensten te verkopen? Heb jij te weinig lef om online echt zichtbaar te zijn? Blijf jij liever op de achtergrond, in plaats van jezelf echt te laten zien? Heb jij te weinig zelfvertrouwen en vind je het lastig om jezelf te presenteren via video (de marketingtool anno nu)? Vind je het eng om contact op te nemen met potentiële klanten? Heb je allerlei beperkende gedachten (zoals: wie zit er nu op mij te wachten?; wat zullen ze wel niet van mij vinden?) die jouw succes tegenhouden?

 

Dan is dit programma ‘Ik mag er zijn’ zeker geschikt voor jou.

 

Voor wie is dit programma?

 

Dit programma is voor ondernemers die met meer zelfvertrouwen & lef willen ondernemen. Bij ondernemen gaat het niet alleen om goed zijn in je vak, maar ook om hoe je jezelf presenteert om jouw dienst of product aan (potentiële) klanten te laten zien. Als jij niet zichtbaar bent, zul je minder mensen bereiken en kunnen weinig mensen jouw mooie diensten vinden. Hoe fijn zou het zijn als meer mensen jou en jouw prachtige producten en diensten leren kennen? Gelukkig kan dit als je via dit programma gaat werken aan een positievere mindset en meer zelfvertrouwen krijgt. Hierdoor ga je zelfverzekerder ondernemen en zul je meer omzet krijgen.

Waarom zou je dit programma volgen?


Dit programma is geschikt voor jou als je je vaak nog onzeker voelt en het liefst op de achtergrond blijft terwijl je weet dat een product/dienst zich niet vanzelf verkoopt. Of als je het lastig vindt om je dienst te verkopen, vanwege je belemmerende gedachten. Een ander veelvoorkomend probleem is dat men het moeilijk vindt om salesgesprekken te voeren of niet om de juiste prijzen durft te vragen, omdat ze bang zijn dat niemand dan meer bij hen koopt. 


Herken jij jezelf hierin? En ben je klaar met deze onzekerheden? Volg dan dit programma zodat je straks met voldoende zelfvertrouwen aan groei van zowel jouw bedrijf als jij als ondernemer kan werken.

onzekerheid ondernemer

Stel je voor….

…Dat je aan het eind van het programma echt gaat staan voor wie je bent en echt durft af te stappen op je potentiële klanten? Natuurlijk zal hiermee je omzet stijgen. Maar wat dacht je ervan dat je dan ook na het programma echt vol zelfvertrouwen door het leven gaat? En dat je weet en voelt dat je er echt mag zijn als persoon en ondernemer? Hoe groot zal dat verschil met nu zijn?


In 2 maanden werken we aan het versterken van je mindset en zorgen we ervoor dat je meer gaat verkopen. De investering in dit traject verdien je dan meestal ook binnen 2 à 3 maanden weer terug.

‘In dit traject coach ik jou persoonlijk in een 1 op 1 setting en ben ik jouw ondernemerscoach en persoonlijke cheerleader!’

Wat ga je doen?

 

In dit 8-weekse programma ‘Ik mag er zijn’ ga je zelfstandig aan de slag met het online programma en krijg je de persoonlijke begeleiding erbij die je nodig hebt. In 8 modules komen allerlei onderwerpen op het gebied van je mindset van het ‘vergroten van je zelfvertrouwen’ tot ‘money mindset’ aan bod.

 

Je krijgt direct toegang tot de eerste week van het online programma ‘Ik mag er zijn’. Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module. Na 8 weken heb dus je toegang tot alle modules. Bij dit 8-weekse programma kun je kiezen uit 3 pakketten. 

 

Bij alle pakketten krijg je persoonlijke begeleiding van mij erbij, want met persoonlijke begeleiding ga je sneller resultaten behalen. Ook kunnen we in deze coaching inzoomen op jouw persoonlijke situatie. Je kunt zelf kiezen voor de vorm van coaching. Zo kun je kiezen voor online coaching, offline coaching of een variant waarbij je zowel online coaching als voor offline coaching krijgt. De offline coaching kan plaatsvinden op een locatie bij jou in de buurt.

Mindset ondernemers

Hoe ziet het 8-weekse programma eruit:

Hoe werkt het met jouw gedachten, gevoelens en gedrag?  We bespreken ook de meest voorkomende denkfouten.

Welke overtuigingen heb je die jou tegenhouden om te groeien als ondernemer?

In deze module leer je hoe je zelfvertrouwen opbouwt en gaan we verder inzoomen op jouw gedachten.

Je gaat leren hoe je positiever naar jezelf kan kijken en naar jouw situatie.

We gaan samen kijken wat nodig is voor jou om zichtbaarder te worden zodat potentiële klanten jou weten te vinden. Je gaat het geleerde in de praktijk toepassen.

 

Moet jij niet te veel van jezelf? Door veel van jezelf te moeten, kan de dag drukker aanvoelen dan werkelijk nodig is. Leer te kijken naar wat echt moet en wat je kan schrappen. Verder komt in deze module ook het omgaan met je perfectionisme aanbod. Moet je altijd alles goed doen? Mag jij van jezelf ook fouten maken? Leer in dit hoofdstuk om te gaan met jouw perfectionisme en hoe je minder streng kan zijn voor jezelf.

 

Taal is echt heel krachtig. Met de juiste woorden kun je meer bereiken. In deze module leer je ook hoe je iemand kan overtuigen.

 

De juiste prijzen vragen blijft vaak lastig. Hoe kun je toch overtuigend de juiste prijzen vragen en trots achter je prijzen gaan staan? Je ontdekt het in deze module.

And last but not least. Ontdek manieren hoe je kunt verkopen, zonder opdringerig over te komen, en hoe je contact maakt met je potentiële klanten. In deze module leer je ook hoe je op een rustige, ontspannen manier verkoopt via een verkoopgesprek.

Vrouw( 38)
Lees verder
Ik vond het een zeer interessante, leerzame programma. Je leert jezelf nog beter kennen, om het probleem dat ik toch niet kon veranderen een plaatsje te geven (acceptatie) en ik heb geleerd op een andere manier naar zaken te kijken (bewustwording). Dit leerde ik vervolgens op een positieve manier te veranderen naar een voor mij prettige situatie.
Vrouw( 38)
Lees verder
De training kan eigenlijk voor iedereen van toepassing zijn. De informatie die Iris geeft, is duidelijk. Je krijgt opdrachten mee en vervolgens ook persoonlijke feedback waarmee je verder kunt.
Vrouw (59)
Lees verder
Deze training heeft zoveel met mij gedaan. Ik heb een veel beter zelfbeeld gekregen.
Previous
Next

Start vanaf 6 januari 2020!

 

Waarom de naam Ik mag er zijn?

 

Door mijn jarenlange coaching ervaring op het gebied van zelfvertrouwen, heb ik al onwijs veel ondernemers mogen helpen om met meer zelfvertrouwen te ondernemen. Hieruit blijkt dat onder de belemmerde/negatieve gedachten, waar mijn deelnemers mee rondlopen, het idee ligt dat ze er niet mogen zijn of dat ze niet zo belangrijk zijn of dat de ander belangrijker/mooier/slimmer is. In dit programma leer ik de deelnemers zien dat ze veel meer kunnen en durven dan ze vooraf hadden gedacht. Waardoor ze aan het eind van het traject weten en vooral voelen: Ik mag er zijn. Zodat ze veel makkelijker en met meer zelfvertrouwen meer gaan verkopen.

 

Online coaching

897
  • 8 modules met hierin video’s, werkbladen en opdrachten.
  • Je mag 2 maanden onbeperkt mailen.
  • 5 telefonische coaching gesprekken à 60 minuten via Skype/telefoon

Offline coaching

1795
  • 8 modules met hierin video’s, werkbladen en opdrachten.
  • Je mag 2 maanden onbeperkt mailen.
  • 5 face-to-face coachinggesprekken à 2 uur op locatie

Online & Offline coaching

2250
  • 8 modules met hierin video’s, werkbladen en opdrachten.
  • Je mag 3 maanden onbeperkt mailen.
  • 5 telefonische coaching gesprekken à 60 minuten via Skype/telefoon. En 5 face-to-face coachinggesprekken à 2 uur op locatie.

Bonus: Schrijf je in voor 31 januari 2019 en krijg ook nog eens toegang tot het online programma ‘Hoger in Google’ t.w.v. €725,-.

Je kunt met dit programma vanaf 6 januari 2020 starten.

Heb je vragen of wil je eerst weten of het programma ‘Ik mag er zijn’ bij jou past?

Boek dan een gratis verkenningsgesprek met mij van 30 minuten via Skype of telefoon.