Iris Rutte

'’Je intuïtie, je hoogste intelligentie weet altijd wat goed voor je is.

Het Intuïtie Spel

-30 dagen-

Start: 1 november 2022

Het online spel dat je speelt om dichter bij je intuïtie te komen.

Vind jij het ook lastig om te herkennen of iets je emotie (angst), gedachten of juist je intuïtie is? Speel dan dit spel en leer hierin onderscheid te maken.

Je intuïtie is je zuivere waarheid en die draag je altijd bij je. Het lastige is dat deze vaak wordt overschaduwd door ANGST of door al jouw niet-helpende gedachten.

Wat er voor zorgt dat we verkeerde keuzes maken (dag €10.000), meer innerlijke onrust ervaren door al dat gepieker en minder energie doordat je veel MOET van jezelf – de gehele dag door.

Terwijl wanneer je je intuïtie vaker aanspreekt, zal er een nieuwe wereld voor je open gaan. Meer energie, meer zelfliefde, eenvoudiger keuzes maken en meer ontspanning.

Het enige dat je hoeft te doen is weer te leren luisteren naar deze prachtige stem in je.

Screenshot_20210621-140254_Instagram (1)

Wat gaan we doen?

Elke werkdag krijg je van mij een intuïtie opdracht in je mailbox. Het kost je vaak maar 5 à 10 minuten per dag om hiermee aan de slag te gaan! Door ermee te experimenteren, kom je veel dichter bij je intuïtie.

Dit is niet het enige dat je krijgt. Je krijgt toegang tot 4 live Q&A avonden (duurt 2 uur) via Zoom, waar je je vragen kan stellen over je ervaringen van de afgelopen week, over je intuïtie, je bedrijf of over manifesteren. Je krijgt hierdoor als het ware je eigen coach voor 1 maand! Kun je er onverhoopt niet bij zijn, dan krijg je toegang tot de replay.

En of dit niet genoeg is, krijg je 2 extra bonussen t.w.v. €399,-:

2 extra bonussen t.w.v. €399,-

masterclass intuitie

1. Je krijgt live toegang tot de online masterclass t.w.v. €149,- met een ervaren medium.

2. Je mag meedoen met de livedag op 10 februari 2023 in omgeving Utrecht t.w.v. €250,-. Deze dag staat in het teken van het aankijken van je grootste potentie via o.a. opstellingen o.l.v. opsteller en systeemtherapeut Juliette Rijnfrank

Intuitieve ontwikkeling

Breinexpert

Wie ben ik?

Ik heb meer dan 13,5 jaar ervaring als coach. Eerst als psycholoog met een 2e bedrijf in de marketing. Daarna heb ik deze twee passies gecombineerd in mijn bedrijf als businesscoach. Hoewel ik altijd ontspannen in mijn leven stond, was ik toch constant bezig in mijn hoofd met allerlei marketingzaken, klanten aantrekken, instagramposts schrijven en allerlei ondernemersrompslomp. Niet dat het verkeerd was, want door te luisteren naar mijn verstand heb ik mijn eigen succes opgebouwd. Maar ik zat niet in een flow en vaak in de ‘moet stand’. Totdat ik van mijn eigen docenten leerde om beter te luisteren naar mijn intuïtie. Op dat moment ging er een wereld voor mij open. Alles voelt nu moeiteloos. Ik vaar meer met de stroom mee. Het meer luisteren naar intuïtie heeft de deuren geopend naar een verrijking binnen mijn leven. Soms denk ik; had ik dit maar eerder geweten. Ik voel me nog meer ontspannen en lichter. En echt bizar om te merken hoeveel antwoorden er al in mezelf zitten. Dit wil ik aan zoveel meer mensen vertellen. Kennis over het onderbewuste brein, intuïtie en het beter samenwerken met de ongeziene wereld wil ik  graag aan je doorgeven.  

 

De voordelen die kunnen ontstaan door het gebruik van je intuïtie ;

  •  Je ervaart meer innerlijke rust.
  •  Je kunt makkelijker besluiten nemen.
  • Je krijgt veel meer energie( dit komt omdat je veel minder dingen gaat overdenken)
  •  Veel meer zelfliefde. Dit straalt weer uit naar je directe omgeving (relatie, kinderen, vrienden).
  • Je kan beter grenzen aangeven.
  • Je klanten zijn tevredener – krijgen meer waar voor hun geld – omdat je meer voor ze kan betekenen.
businesscoach psycholoog

Het Intuïtie Spel

€250,- exclusief 21% btw
  • Elke werkdag een mail met een mooie intuïtie opdracht.
  • Elke week (4x) een live groeps-Q&A.
  • Bonus: live toegang tot een online masterclass.
  • Bonus 2: Toegang tot de livedag op 10 februari 2023.

Ga jij voor meer innerlijke rust en geluk? Doe dan mee met Het Intuïtie Spel. We starten 1 november 2022 en het loopt tot en met 30 november 2022.

Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

FAQ

Nee, absoluut niet. Dit spel kan je prima volgen naast andere (coachings)programma’s die je volgt.  Reken op ongeveer 10 minuten per werkdag.

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

We starten op 1 november 2022.

Neehoor, je kan alle calls terug bekijken en de opdrachten kun je altijd op je eigen tempo doen. 

'Do something today that your future self will thank you for'