Hi,

Wil jij moeiteloos meer klanten krijgen?

Iris Rutte – SEO expert & online marketeer

 

Over mij

SEO expert en online marketeer

 

‘Ik help ondernemers te groeien, zowel zakelijk als privé.’

Een online marketeer, coach en SEO expert in één, met ervaring in de psychologie, dat is wie ik ben.

SEO

Hoe handig is het dat je kan sparren met een SEO expert over de strategie van je onderneming, en je tegelijkertijd bezig kunt houden met je persoonlijke ontwikkeling.

 

Mindset

Jij staat namelijk centraal in jouw bedrijf. Als het met jou niet lekker gaat of je mindset is niet optimaal, dan kan je de beste technieken krijgen om te groeien met je bedrijf, maar die zullen allemaal verloren gaan als je je niet eerst bezig houdt met jezelf en je mindf*cks, die iedere ondernemer heeft.

 

Marketing

Maar tijdens het aanpakken van je mindset heb je ook weer marketingtechnieken nodig. Want je producten of diensten verkopen zich niet vanzelf. Dus ook hier komen weer SEO en verkooptechnieken om de hoek kijken. Wat heb je nodig om online gevonden te worden? Hoe trek je de juiste klanten aan? Hoe verkoop je jouw product/dienst?

Met mijn achtergrond en 10 jaar ervaring in de psychologie en in de online marketing combineer ik het beste van twee werelden bij irisrutte.nl. Verder zorg ik ervoor dat mijn kennis up-to-date is; elke dag lees ik uit een business boek, en ik volg meerdere cursussen per jaar op het gebied van online marketing en psychologie. Daarnaast probeer ik elke vier jaar een nieuwe WO opleiding af te ronden. Zoveel mogelijk kennis opdoen en mijn kennis weer doorgeven, dat is zeg maar echt mijn ding.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan het gratis verkenningsgesprek à 30 minuten aan via info@irisrutte.nl.