Foto: Karijn Fotografie

Iris Rutte

Psycholoog en coach voor ondernemers

Hi, ik ben Iris Rutte en ik werk nu meer dan 11 jaar als zelfstandig psycholoog en online marketeer.

Ik help ondernemers met het ontwikkelen van een positieve mindset en aan een krachtige business.

Met behulp van mijn psychologische achtergrond combineer ik het beste van twee werelden: marketing en psychologie. Allebei zijn ook heel hard nodig om te groeien als ondernemer.

Ik werk van binnen naar buiten. Aan de binnenkant gaan we onderzoeken wat jij wil en wat je eventuele blokkades zijn. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de belemmerende overtuigingen die je tegen kunnen houden om te groeien als ondernemer op persoonlijk en zakelijk vlak. Denk aan gedachten als; ik mag er niet zijn, anderen zijn veel beter, ik moet de gehele dag van alles, ik ben niet goed genoeg, etc. Als we deze gedachten (grotendeels) kunnen tackelen, dan kun je met voldoende zelfvertrouwen aan de slag gaan met de buitenkant.

De buitenkant is hoe men jou ziet. We gaan aan de slag met vragen als: Hoe word je zichtbaar op social media? Hoe trek je de juiste klanten aan? Hoe verkoop je meer? En hoe kun je zichtbaarder worden op Google (de grootste zoekmachine van Nederland), zodat je meer bezoekers krijgt op je website? Daarna gaan we met behulp van verkooppsychologie zorgen dat je van die bezoekers klanten maakt.

Met de juiste mindset, marketing- saleskennis kan je namelijk als ondernemer op een eenvoudige manier echt gaan groeien en je omzet laten stijgen.

Weet dit: Je hoeft het niet alleen te doen. Ik help je graag!

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan het gratis kennismakingsgesprek à 30 minuten aan via info@irisrutte.nl.

Ik hoop je snel te spreken.

Liefs,

Iris