Over mij

Iris Rutte

Breinexpert en coach voor ondernemers

Al 12 jaar mag ik het mooiste vak uitoefenen dat er bestaat met als resultaat dat ondernemers op een ontspannen manier kunnen ondernemen en meer omzet genereren.

doelen bereiken ondernemers

Hi, Ik ben Iris Rutte.

Ik help ondernemers om meer uit hun brein te halen om op die manier makkelijker hun doelen te bereiken.

Inmiddels heb ik 12 jaar ervaring als coach met een achtergrond in de psychologie en marketing. Met behulp van mijn kennis over psychologie en marketing combineer ik het beste van twee werelden.

Beide principes zijn namelijk heel hard nodig om te groeien als ondernemer.

Ik werk van binnen naar buiten.

Binnen – jijzelf – Met focus in je business werken

Aan de binnenkant gaan we onderzoeken wat jouw eventuele blokkades zijn. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar de belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om te groeien als ondernemer op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Denk aan gedachten als; ik moet heel hard werken als ondernemer, of ik heb er moeite mee om prijzen te verhogen, ik heb geen tijd om te ontspannen etc. Als we deze gedachten (grotendeels) kunnen tackelen, kun je met voldoende focus aan de slag met de buitenkant.

Buiten – jouw bedrijf- met focus aan je business werken.

De buitenkant is in dit geval op welke wijze jij je bedrijf kunt versimpelen, zodat je alleen het broodnodige doet waar je plezier aan beleeft en goed geld mee verdient. Dit vraagt vaak om aanscherping, schrappen en delegeren van je diensten. Maar ook een sterk aanbod neerzetten, met de juiste prijs voor de klanten waar je graag mee samenwerkt. Hier komt marketing en sales om de hoek kijken.

Kortom, met de juiste mindset, marketing en salestools die passen bij jouw bedrijf, kun je op een ontspannen manier minder doen, maar toch meer bereiken.

Al deze facetten komen samen in het programma ‘The Next Episode’. Je kunt er hier meer over lezen.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Vraag dan de gratis focussessie van 30 minuten aan via info@irisrutte.nl.