Foto: Karijn Fotografie

Iris Rutte

Assertiviteitscoach

Hoe zeg je nee? Hoe krijg je meer zelfvertrouwen? Hoe geef je duidelijk je grenzen aan? Kortom: hoe kom je voor jezelf op? Met dit soort vragen mag ik mij al 11 jaar met plezier bezighouden. En hoe fijn is het dat ik inmiddels al honderden mensen mocht helpen om assertiever te worden en met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan.

 

Ik ben Iris Rutte, 37 jaar en werkzaam als psycholoog en coach met als specialisatie assertiviteit.

 

Tijdens mijn studie psychologie merkte ik al dat coaching op mijn lijf is geschreven.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door observeren, humor, duidelijke feedback en ik houd je een spiegel voor. Oud-deelnemers van de assertiviteitstrainingen zeggen vaak dat ze meestal al na enkele weken de eerste resultaten zagen. Fijn om te horen, want dit betekent dat de training vaak kort duurt en toch duidelijke en mooie resultaten oplevert.

 

Mijn missie is dan ook: ondernemende mensen te helpen meer lef te ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze echt kunnen gaan groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Verder zorg ik ervoor dat mijn kennis up-to-date is: ik lees gemiddeld 75 boeken per jaar en ik volg altijd meerdere cursussen op het gebied van psychologie. Daarnaast is mijn doel om elke vier jaar een WO-opleiding af te ronden. Zoveel mogelijk kennis op te doen en weer doorgeven is het liefste wat ik doe.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?
Vraag dan een vrijblijvend gratis gesprek (Boost je Zelfvertrouwen) (telefonisch/Skype) à 30 minuten aan. Dan kunnen we kennismaken en geef ik je enkele tips om meer uit jezelf te halen.

Ik hoop je snel te spreken.

Liefs,

Iris