Iris Rutte

‘Sta oog in oog met jouw grootste potentie’

lezing zelfhypnose

Met een dosis humor en kennis over het brein ben ik te boeken voor o.a. ondernemersprogramma’s, bedrijfstrainingen, evenementen, lezingen, netwerkbijeenkomsten en bedrijfscoaching. Op nuchtere wijze en op basis van wetenschappelijke kennis vertel ik hoe je beter kan samenwerken met je onderbewuste brein. Hierin zitten o.a. je overtuigingen in opgeslagen.

Met behulp van hypnose kan je toegang krijgen tot je onderbewustzijn, zodat je je niet helpende overtuigingen kan ombuigen naar helpende overtuigingen. Met als resultaat dat je hardnekkige patronen kan doorbreken of eenvoudiger je plannen realiseert.

Hieronder vind je meer informatie over de workshop ‘De kracht van zelfhypnose’. 

Zelfhypnose is hypnose zonder gebruik te maken van een hypnotiseur of hypnosecoach. 

 

‘De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren’ F. Drucker

Workshop De kracht van zelfhypnose

Constant merk je dat je tegen dezelfde patronen aanloopt in je leven. Eén ding weet je zeker; de volgende keer ga je het echt anders doen. Toch is dat ijdele hoop. De volgende keer gaat het namelijk weer op dezelfde manier. En die keer daarop weer en weer en weer. Eigenlijk merk je dat je al jaren een bepaald gedrag vertoont, dat je eenvoudigweg niet zelf kan doorbreken.

Door middel van zelfhypnose leer je onder andere om ongewenst gedrag aan te pakken, eenvoudiger te ontspannen en rust te vinden. Zelfhypnose is een staat van trance waarin je – door middel van eenvoudige technieken – aan de slag kunt met je onderbewustzijn. Hypnose is absoluut niet eng! Elke dag ga je namelijk al honderden keren in en uit trance. Het is een natuurlijk proces. Aangezien hypnose een natuurlijk fenomeen is, kan iedereen zelfhypnose toepassen.

Tijdens deze workshop leren de deelnemers om zelf aan het eigen roer te staan van hun brein en overtuigingen blijvend aan te pakken.

Te boeken vanaf €997,-

Je kunt mailen naar info@irisrutte.nl

 

breinexpert businesscoach
MENU