Iris Rutte

'Innerlijke rust is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven’

Livedag: Ondernemen met je intuïtie

15 september 2022

10.00 – 16.00 uur

Thema: Geld & Intuïtie

Het kan zijn dat jij onbewust een last, teleurstelling of zwaarte met je meedraagt. Dit uit zich in dat je (soms) een blokkade voelt om te groeien of om moeiteloos geld te laten stromen. Of je merkt dat je hard moet werken voor relatief weinig geld. Het kan ook zijn dat je het lastig vindt om een eerlijke, goede (vaak hogere) prijs te vragen voor je diensten.

Hoe zou het voor je zijn als jij meer (innerlijke) rust ervaart en meer verdient?

systemisch werk

Let’s take a look inside

Wat heeft jouw intuïtie jou te vertellen?

Je intuïtie vertelt je graag welke keuzes je mag maken.
Je intuïtie vertelt je wat je echt graag wil.
Je intuïtie weet wat je echt nodig hebt in elke situatie.
Je intuïtie is er voor je bij tegenslag, hoop en geluk.

Niet vreemd dat onze ‘intuïtie’ ook weleens onze hoogste intelligentie wordt genoemd.

In onze samenleving zijn we gewend om de meeste aandacht te geven aan ‘onze denken’, het bewuste brein. Heel belangrijk, maar daardoor is onze intuïtie naar de achtergrond verdwenen. Dit zorgt vaak voor vervelende gevoelens, een wankelend leven en niet weten welke kant je soms op mag. Wat velen (nog) niet weten, is dat alle antwoorden al in jou zitten. Echt een gamechanger als je dit beseft. Het enige is dat je weer een weg terug mag vinden naar je intuïtie. Dit doe je niet alleen, dit doen we samen.

Het wordt een waardevolle dag

We gaan aan de slag met je intuïtie, maar ook met je onderbewuste brein. Je onbewuste brein werkt samen met je intuïtie. Als je die versterkt, versterk je ook in je intuïtie. Handig toch?!

Op deze livedag is het thema ‘intuïtie en geld’. In jouw onderbewustzijn zitten veel overtuigingen over geld. Waarschijnlijk niet allemaal helpende overtuigingen; ik mag geen hogere prijs vragen, anderen zijn veel beter dan ik, ik moet hard werken, ik moet eerst nog even dit, voordat ik…, ik ben het nog niet waard etc.… Door middel van visualisatie en meditaties gaan we hiermee aan de slag.

Ook gaan we meerdere opstellingen doen. Aangezien jouw intuïtie precies weet welke prijs je mag vragen, wie je ideale klanten zijn, hoe geld meer mag stromen, gaan we onder andere een mini-opstelling doen over geld. Jouw intuïtie zal met jou spreken.

 

systemische sessie
familieopstellingen emmen

"Wat heeft deze leuke vrouw een berg kennis en ervaring in huis'' Iris Otto- arts en wetenschapper

Opstelling

Door een opstelling maken we het onzichtbare zichtbaar. Dit is een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in jouw (familie)systeem en je verhouding met anderen in dat systeem. Zo kun je zien waar de belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw terugvalt in bepaald gedrag dat je graag veranderd ziet. Dat een familieopstelling werkt, is in de praktijk bewezen. De meeste noemen het zelfs ‘magisch’. Je mag meedoen aan een opstelling als toeschouwer, vraagsteller en/of representant. Dit kun je vooraf bepalen, maar je mag ook altijd op die dag aanvoelen wat het beste past.

‘Ontmoet andere ondernemers’

Er kunnen maximaal 8 ondernemers meedoen, zo is er echte aandacht voor jouw individuele proces.

 

 

Breinexpert en Businesscoach

Wie ben ik?

Met meer dan 13 jaar ervaring als psycholoog en coach, door het lezen van honderden boeken, opgeleid door de beste in hun vak, word ik vaak door anderen een topcoach genoemd. Ik heb als coach zelf ook de nodige klappen gehad (angststoornis, echtscheiding, verlies van een kind en momenteel een man die ongeneeslijk ziek is). Door mijn ervaring en kennis weet ik hoe je zelf ontspannen kan zijn als de wereld om je heen draait. Dit is ook absoluut voor jou mogelijk, ook al denk je dat het je niet lukt. Ik ben iemand waarbij je jezelf mag zijn. Je niet hoeft te schamen voor je nare kanten. Ik bied een veilige ruimte, waarbij je je vaak direct ontspannen voelt. Ik bied een spiegel die nodig is om je blinde vlekken zichtbaar te maken. Samen schoppen we jouw blokkades omver. Of lachen we ter ontspanning. Luchtigheid mag er immers ook zijn. 

Livedag

15 september 2022
250 inclusief 21% btw!
  • Een waardevolle livedag van 10.00 uur tot 16.00 uur in de omgeving van Utrecht
  • Connecties met gelijkgestemde ondernemers
  • De dag is geheel verzorgd met een (vegetarische) lunch, thee, koffie en lekkers
  • Bonus: Je ontvangt de mini Business en Breinbundel met 3 online masterclasses t.w.v. €97,-

'Do something today that your future self will thank you for'