Iris Rutte

Masterclass Quantum Jump
Manifesteren in co-creatie met je brein

Gratis Masterclass Manifesteren

‘Leer samenwerken met je brein, zodat je manifesteert als een koning(in)’

30 november 2022

Wat als er veel meer mogelijk is in je business? Als je 5x meer omzet draait binnen een jaar? Als je 10x meer invloed hebt dan je ooit voor je zag? En dingen manifesteert die beter zijn dan je nu kan bedenken?

Lijkt het onmogelijk? Niet als je de natuurlijke wetten van quantumfysica volgt. Je kunt veel meer bereiken in samenwerking met het kwantumveld.

Wat ga je doen?

Het kwantumveld is een onzichtbaar veld van energie dat bestaat buiten onze waarneembare tijd en ruimte. Alles bestaat daar als een mogelijkheid, als een potentie, dus ook jij die innerlijke rust ervaart of jij die veel impact maakt of jij die veel verdient.

Geef je hieronder op.

  systemisch werk

  ‘Your only limit is your mind’

  Het enige dat je tegenhoudt zijn niet-helpende gedachten. In deze masterclass leer je hoe je gedachten (elektrische lading) samenbrengt met je emoties (magnetische lading), zodat je sneller alles naar het NU kan brengen. Lijkt het magie? Nee, het is pure wetenschap.

  De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren, zei Peter F. Drucker al.

  Ik laat je als breinexpert (14 jaar ervaring) in deze 2 uur durende interactieve masterclass zien hoe jij dat doet. Ook een interessante masterclass als je de wetenschappelijke benadering wilt weten van manifesteren of meer wilt weten van quantumfysica.

  Praktische informatie:

  Wanneer: 30 november 2022 van 19.30 uur tot 21.30 uur.
  Waar: De masterclass wordt gehouden via Zoom.  (Je hoeft niet perse in beeld.) Je krijgt vooraf de link.

  Geef je hieronder op.

   'Do something today that your future self will thank you for'