Iris Rutte

Over mij

 

Mijn naam is Iris Rutte en ik ben een gepassioneerde breinexpert en businessstrateeg met meer dan 15 jaar ervaring. Mijn missie is om ondernemers, teamleiders en zzp’ers te helpen hun verkoopresultaten te optimaliseren door de kracht van neurowetenschap te combineren met effectieve salesstrategieën.

spreker gezocht

Over mij

Een Passie voor Neurowetenschap

Mijn fascinatie voor het menselijk brein begon 20 jaar geleden, waar ik werd gegrepen door de complexiteit en de verborgen processen die ons gedrag sturen. Door de jaren heen heb ik mij verdiept in neurowetenschap en heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld van hoe ons brein werkt en hoe we deze kennis kunnen benutten om ons leven te verbeteren, vooral op het gebied van sales en ondernemerschap.

Expertise in Sales

Als ervaren businessstrateeg heb ik geleerd dat succes in sales niet alleen draait om technieken en tactieken, maar ook om het begrijpen van de psychologie achter koopbeslissingen. Door mijn kennis van neurowetenschap te integreren met krachtige salesmethoden, help ik mijn klanten om hun verkoopdoelen te overtreffen en hun bedrijf naar de next level te brengen.

Resultaatgerichte Aanpak

Bij mij staat resultaat altijd centraal. Mijn doel is om mijn klanten te voorzien van praktische inzichten en strategieën die hen in staat stellen om meetbare resultaten te behalen. Ik geloof in een persoonlijke aanpak en werk nauw samen met mijn klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt werken.

Een Samenwerking voor Succes

Of je nu een ambitieuze ondernemer bent die zijn verkoopresultaten wil verbeteren, een teamleider die streeft naar topprestaties van zijn team, of een zelfstandige professional die op zoek is naar effectieve manieren om klanten aan te trekken, ik sta klaar om je te helpen jouw doelen te bereiken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en de kracht van het brein te benutten om jouw sales te optimaliseren en je bedrijf te laten groeien!

Breng je Brein naar de Top van Sales