Iris Rutte

beter betaalde klanten

Geef mij 20 minuten en ik zie direct waar jouw grootste potentie zit.  In de tussentijds breken we met je hardnekkige patronen (zoals hard werken) en schoppen we jou belemmerende overtuigingen omver. Met als uiteindelijk resultaat een rijker leven en een ontspannen brein.

Hi, Ik ben Iris Rutte, Breinexpert en Businesscoach.

Schets je mij in kernwoorden dan ben ik: moeder, nuchter, goedlachs, fanatieke boekenlezer, leergierig, meer dan 14 jaar ervaring in de psychologie en coaching. Door sommige klanten wel eens een ‘wandelende kennisbank’ genoemd 😉.

Als expert verscheen ik in bekende magazines, zoals de Happinez.

Wat breng ik mee aan kennis en ervaring? Mijn top 3.

  1. Mijn achtergrond als psycholoog. In mijn psychologiepraktijk heb ik vooral geleerd over de werking van het brein en de interactie met de omgeving. Met mijn 2e bedrijf gaf ik voornamelijk marketingadvies. Ik hielp ondernemers met groeien op marketing en sales vlak. Uiteindelijk heb ik beiden expertises gecombineerd in dit bedrijf.
  2. Mijn studies op het gebied van systemisch werk en hypnose, waardoor ik heb geleerd hoe het onderbewustzijn werkt.
  3. Het lezen van honderden boeken en het volgen van korte cursussen en trainingen op het gebied van systemisch werk, sales psychologie en het onderbewustzijn. Ik lees gemiddeld 3 boeken per week. Dat zorgt ervoor dat mijn kennis up-to-date blijft en ik als coach blijf groeien.

Klanten komen bij mij voor de rust, warmte en innerwork. Ze weten dat ze het zelf mogen doen, maar ze hoeven het niet alleen te doen. Alleen al dat besef dat er iemand naast ze staat die ze neemt voor wie ze zijn, voelt veilig. Iemand die jou ziet en echt luistert, iemand waarbij je jouw donkerste kanten mag laten zien.

Samen met mij ga je aan de slag om diepliggende hinderlijke patronen nu eindelijk eens te doorbreken.

Het leven mag fijn zijn en licht aanvoelen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

 

Liefs,

Iris

 

Klinkt goed, ik wil meer weten
MENU