Iris Rutte

Evelien AartenPsycholoog en stresscoach
Lees verder
Iris heeft me in ons gesprek veel handvatten in inzichten gegeven. Het sparren over marketingpsychologie maakte dat ik het een en ander aan mijn website heb aangepast en mijn content op social media nu met een andere intentie en strategie inzet. Ze verdiept zich echt in je en deelt vanuit haar expertise welke mogelijkheden ze voor je ziet. Het was een fijn en waardevol gesprek, aan te raden voor elke ondernemer.
Femke MeindertsmaEigenaar bij Tûk begeleiding
Lees verder
Tijdens mijn gesprek met Iris merkte ik dat ze zich goed had voorbereid, ze had mijn website en sociale media bekeken, dat gaf mij een goed gevoel: ik sprak met iemand die er vooraf al moeite voor had gedaan! Wat ik vooral fijn vond, was de eerlijkheid van Iris. Er waren een aantal punten die ik nog mocht gaan verbeteren in mijn bedrijf en in mijn uitingen en Iris was hier duidelijk en eerlijk over. Ook de masterclass vond ik erg waardevol, ik kreeg veel nieuwe informatie over het schrijven van teksten op instagram. Praktisch en vol tips, zowel de masterclass als het gesprek. Heerlijk!
Paulien van der WerfExpert op het gebied van microavonturen en trektochten
Lees verder
Ik heb veel geleerd van de Business Brein Bundel en het coaching gesprek met Iris. Ik heb meer inzicht gekregen in hoe ik klanten kan overtuigen over te gaan tot aankoop, en op welke manier ik potentiële klanten het best aan kan spreken. In de coaching sessie keek Iris fijn met mij mee naar alles wat ik nu al doe en wat ik in de toekomst van plan was, en ze gaf me het inzicht dat ik groter mag denken, dromen en doen. Het gaf me veel rust om van Iris te horen dat ik op de goede weg ben naar mijn doelen, en dat zorgt voor nieuwe motivatie en focus.
Ingeborg va MeggelenCoach voor multipotentialite
Lees verder
brein en toepassingen hiervan op diverse social media, ook coaching van Iris op mijn site. En boy dat was nodig. Als ondernemer ben ik al sinds 1996 bezig en mijn website was niet echt meegegaan met mijn huidige aanbod. Herken je dat? Met van alles bezig zijn (en liefste met mijn klanten) behalve je eigen profilering. Hoogste tijd om hierna door te gaan pakken, dat heeft Iris me haarfijn laten zien. Zodat ook helder voor de bezoeker van mijn site wordt dat haar hoofd als multipassionate ( mijn doelgroep) rust en focus krijgt als ze met mij in zee gaat. Iris haar aanpak is echt fijn als je een wake up call plus aanpak kunt gebruiken voor je zichtbaarheid.
Previous
Next
Samantha TolboomSales Businesscoach
Lees verder
De inzichten die jij mij hebt kunnen geven in een losse 1:1 coachingsessie zijn ontzettend waardevol! Je hebt duidelijk vooraf voorbereiding gedaan en gekeken waar de potentie zit om te groeien op mijn socials, website, mijn aanbod & personal branding. Naast de praktische tips is het sowieso inspirerend om met jou te sparren over de werking van het brein. Jij hebt zo ontzettend veel kennis, ik raad iedereen aan om de Business Brein Bundel en coachingsessie aan te schaffen en een gesprek in te plannen!
Thom LangeveldEigenaar GeldCreatie.nl
Lees verder
Wat ik fijn vond aan jouw coaching is dat je direct gerichte vragen stelde en heel goed meedacht. Hierdoor wist je snel mijn interesses scherp te stellen en hebben we voor mij een duidelijk plan opgesteld. Het heeft mij geholpen nieuwe mogelijkheden te zien en een beter toekomstbeeld te creëren met de juiste focus.
Previous
Next

'Ik had me geen betere coach kunnen wensen'

Nicole Donal
Nicole Donal
Lees verder
Onze samenwerking heb ik als prettig ervaren. Ik voelde mij tijdens onze gesprekken erg op mijn gemak. Je hebt me voor ruim voldoende uitdagingen gezet. Duizend maal dank Iris voor het ontwikkelen van deze cursus, je inzicht, warmte, enthousiasme, de extra video's, tips en altijd de mogelijkheid om je te kunnen contacten. Ik kon me geen betere coach wensen.

Bedankt Iris, je bent een super coach!

Vrouw (53 jaar)
Lees verder
Ik ben erg blij dat ik de training heb gevolgd. Ik heb geleerd hoe ik voor mezelf op kan komen. En ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik kijk nu anders naar de dingen in het leven, veel mooier! Dat kwam door de opdrachten die ik kreeg die mij leerde naar mezelf te kijken. Dat is niet altijd makkelijk geweest, maar ik ben blij dat ik door heb gezet. Je was altijd lief en begrip vol. Als ik er weer door hen zat hielp je mij altijd weer op de been. Ik zou anderen zeker aanraden om ook een training bij Iris te volgen, als ze assertiever willen worden. De rust en liefde die je aan mij gaf . Maar ook het luisterde oor dat je bood waren erg fijn. Ook heb je mij gemotiveerd om een opleiding te gaan doen. Waar ik heel blij mee ben. Tijdens deze opleiding begeleidde je mij erg goed. Zo hielp je mij als ik er niet uitkwam. Bedankt Iris, je bent een super coach.

'Ik ben fan van haar Instagrampagina'

Stacy Laurant
Stacy LaurantPartystylist
Lees verder
Ik heb Iris leren kennen via Instagram. Ik ben een fan van haar instagrampagina. Ze geeft zoveel goede boektips dat ik nu meer aan het lezen ben in mijn vrije tijd. Het belangrijkste wat ik heb geleerd in het coachingstraject is, hoe belangrijk focus is. En hoe je niet afgeleid wordt, zodat je sneller je doel kan bereiken. Verder vond ik de samenwerking met Iris erg fijn. Zo had ik Iris echt een uur voor mezelf. De gesprekken waren soms best confronterend. Maar vooral erg prettig en leerzaam.

'Dankzij Iris enthousiasme heb ik mijn doel bereikt''

Moniek
Moniek
Lees verder
De afgelopen 6 weken heb ik aan een doel gewerkt wat al maanden in mijn achterhoofd zat, maar nooit mijn volle aandacht had waardoor het telkens maar bleef liggen. Dankzij het programma van Iris heb ik eindelijk aan dit doel gewerkt en ben ik erg blij met het resultaat. Ik heb in mijn gedrag daadwerkelijk veranderingen ervaren en ook resultaat gezien. Het heeft mij verder geholpen en is een gewoonte geworden in mijn dagelijkse leven waardoor het mij nu veel minder moeite kost maar zoveel oplevert. Ik heb Iris als een fijne coach ervaren, gelijkwaardig, meedenkend en betrokken. Dankzij haar enthousiasme heb ik mijn doel bereikt in zeer korte tijd, waar ik al maanden mee in mijn hoofd zit. Ik zou de cursus daarom zeker aanraden aan iedereen die actie wilt en aan de slag wilt met zijn/haar doel.

'Iris is gewoon een heel tof mens'

Anna Bedaux
Anna BedauxAnna Bedaux- Branding & webdesign Studio
Lees verder
‘Ik heb bij Iris een programma gevolgd en ben enorm blij dat ik deze investering heb gedaan. Naast alle lessen die je leer door haar expertise, is Iris gewoon een heel tof mens. Ze is ontzettend fijn in de omgang en denkt graag met je mee.. Met alle waardevolle inzichten en concrete actiepunten heb ik echt stappen kunnen maken. En de eerste vruchten werpen zich nu al af.’ Photocredits: Antoinet Murier Photography

'De kernwoorden die Iris typeren, zijn eerlijk, open en lief’.

Marloes Droppers
Marloes DroppersVA& PA Marloes Regelt
Lees verder
Iris Rutte is mijn businesscoach. Wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet! Op Instagram kwamen we aan de praat en van het een kwam het ander. Ik ben erg blij met mijn keuze. De coaching die ik bij haar volg, zijn duidelijk, gedetailleerd en waardevol. Zo heb ik onder andere geleerd hoe ik mijn teksten SEO proof kan schrijven. Maar ook heb ik ontdekt wat ik nu precies wil binnen mijn bedrijf, wat mijn verhaal is. Dat ik het waard ben om mijn prijzen te verhogen. Inmiddels is mijn omzet enorm gestegen. De kernwoorden die Iris typeren, zijn ‘eerlijk’, ‘open’ en ‘lief’.

'Met Iris samenwerken is een cadeautje'

Daphne de Meulmeesterfotograaf- fotografie by Daphne
Lees verder
Met Iris samenwerken is een cadeautje. Je kan zoveel van haar leren. En ik heb haar ervaren als een warm en enthousiast mens. Dankjewel Iris

'Iris is geduldig en vriendelijk in contact'

Karijn
Karijnfotograaf bij Karijn Fotografie
Lees verder
Iris legt je in mooie en begrijpbare taal uit, over hoe ons brein werkt en hoe je dit in je eigen verkoop kan toepassen. Tijdens de cursus helpt Iris je dan ook snel met het beantwoorden van vragen en opdrachten die je zelf kan maken. Iris is geduldig en vriendelijk in contact. Dank je wel Iris, voor je mooie en bruikbare tips.