Iris Rutte

Renaissance: The Art of Sales

The Art of Sales

3 maanden traject

Het 1-op-1 business traject voor een meer ontspannen brein en rijker leven.

Het gaat lekker met je bedrijf. Je verdient redelijk en je hebt aardig wat klanten.  Maar toch voelt het te druk en mis je de vrijheid. Je werkt niet altijd met de fijnste klanten, je werkt relatief veel voor wat je qua winst overhoudt of je bedrijf is te complex en druk geworden. Vaak ben je aan het eind van de dag moe. Is dat waar je nu ondernemer voor bent geworden, denk je dan weleens. Je weet dat er meer in je zit. Je bent toe aan meer kwaliteit en beter betalende klanten.

focussessie ondernemers

Businesscoach en Breinexpert

Hi,

Mijn naam is Iris Rutte en ik heb inmiddels  meer dan 14 jaar ervaring als zelfstandig coach met een achtergrond in de psychologie en marketing. Een combinatie die goud waard is voor de ondernemers die ik coach. Jouw brein en succes van je business zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Er zijn twee aspecten van belang: focus in je business en focus in je brein.

Focus in je business zorgt ervoor dat je in minder tijd (minder werkuren), meer omzet en rust bereikt. Dit bereik je door een hoogwaardig programma te ontwikkelen, simpele marketing te hanteren en de beste verkoopvaardigheden te leren.

Focus in je brein is je belangrijkste tool als ondernemer voor meer rust in je hoofd en het maken van de juiste beslissingen. Wanneer je aan de slag gaat met de blokkades die je tegenhouden op weg naar je doel, bereik je ineens meer dan je op voorhand had kunnen dromen. Mijn klanten kunnen dit beamen.

Dit is ook de reden dat ik in dit traject de wetenschap (psychologie en neurowetenschappen) combineer met systemisch werk.

Gwen Teske- eigenaar Webshop Academy

businesstraject

Voor wie?

Voor degenen die klaar zijn met hard werken. Je bent gaan ondernemen omdat je vrijheid wilde ervaren, niet om overuren te draaien en constante druk te voelen. In het volgende ‘hoofdstuk’ van je ondernemerschap wil je meer rust, je vrij voelen en meer verdienen. Je wilt kunnen doen wat je het liefste doet, met de allerleukste klanten. Je wilt met meer focus kunnen werken binnen jouw bedrijf en aan het bedrijf. Met als resultaat, dat je minder hoeft te doen, maar toch meer bereikt.

Je hoeft namelijk als ondernemer niet hard te werken. Met behulp van inzichten uit het brein, de juiste strategie, slimme keuzes en versimpelen (alleen het broodnodige doen, wat je het meeste oplevert) kun je minder werken en een rijker leven leiden.

Reviews

‘Jij liet dingen zien in mijn potentie die ik zelf nog niet eens zag. Dit doe je bij mij en bij andere vrouwen. Door jouw bedding kan er direct vertrouwen ontstaan. Je laat vanuit een liefdevolle manier vrouwen in hun grootsheid stappen.’
Fiona Klink
Familieopsteller, transformatiecoach
'Ik voel bij jou de vrijheid om alles te delen. Het voelt zo liefdevol. Zo ben je bij iedereen. Als je de wind niet altijd mee hebt, ga het programma bij Iris dan doen. Het is zo mooi en wonderbaarlijk wat er dan gebeurt. '
Marjolein van der Linden
Interim manager
Voor mij ben je een hele waardevolle coach, rots in de branding. Een schat met kennis van schematherapie, patronen doorbreken tot aan hypnose. Daarbij ben je ook nog eens altijd lief en goed gehumeurd. Je doorziet overtuigingen die je dan snelt ombuigt naar wat wel mogelijk is. Je denkt altijd in mogelijkheden. Ik kreeg daardoor ook meer vertrouwen in mijn eigen mogelijkheden.

Juliette Rijnfrank- Systemisch en intercultural coach

‘De beste manier om de toekomst te voorspellen is deze te creëren’ F. Drucker

Alles begint met een besluit’

Je kunt vanaf nu besluiten om het anders te doen! In dit traject ontdek je hoe jij meer betaald krijgt, door te werken met beter betalende klanten. Dit levert je meer vrije tijd op en veel meer voldoening. Zodat je doorlopend topklanten aantrekt die je goed betalen voor je waarde. Waardoor jij elke maand een consistent hoge omzet krijgt met rust in je brein en business.

Stel je eens voor….

Dat je meer controle krijgt over je bedrijf.  Dat je door het ontwikkelen van een kwalitatief hooggeprijsd aanbod kan werken met de klanten die jou het meest waarderen. Dat je weet hoe je beter betalende klanten aantrekt. Dat je salesgesprekken 10 keer beter gaan.

Dat je voldoende rust ervaart, waardoor je niet constant aan het werk bent, maar ook genoeg vrijheid hebt in je vrije tijd. Dat je omzet hoger wordt, zonder dat je harder hoeft te werken.

Dit kan binnenkort je nieuwe werkelijkheid zijn.

Ben jij klaar voor het volgende hoofdstuk in je business?

systemische sessie

Brein + Business

Jij mag profiteren van mijn kennis over het brein, marketing en sales.

We schoppen jouw blokkades omver, zodat je groeit.

Ik ben je strateeg als je je omzet minimaal wil vermenigvuldigen.
Ik ben je adviseur voor het nemen van de juiste beslissingen.
Ik houd je accountable zodat je betere resultaten behaalt.

Je wilt niet alleen uitschieters hebben in een jaar, maar duurzaam resultaat, daarom ben ik ook minimaal 3 maanden je businesscoach.

 

Fiona Klink- familieopsteller en transformatiecoach 

Waarom dit traject?

Let’s take a look inside

Met je bewuste brein weet je wel hoe je beter betalende klanten binnenhaalt, hoe je sales gesprekken voert en dat ontspanning cruciaal is. Je hebt wellicht al meerdere trainingen en programma’s gevolgd over mindset, marketing en sales. Maar tussen weten en doen zit een wereld van verschil. Dit komt omdat maar 5% van je handelingen voortkomt uit je bewuste brein, de overige 95 procent van je handelingen komt uit je onbewuste brein.

Door het hebben van diepliggende belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn blijf je je automatisch gedragen zoals voor jou nu comfortabel voelt. Wil je andere resultaten, dan is het wijs om te beginnen bij het aanpakken van je onzichtbare patronen.

Door contact te maken met je onderbewuste brein kun je eindelijk die hardnekkige patronen blijvend aanpakken.

Overtuigingen; Ik moet hard werken om veel geld te verdienen.” – “Ik ben het nog niet waard om …” – “Ik moet eerst nog even dit … voordat ik hogere prijzen mag vragen” – “Ik durf geen rust te nemen anders komt het werk niet klaar.” Etc….

Dit programma bestaat uit 3 fases die constant door elkaar heen lopen, namelijk strategie, je onderbewustzijn en implementatie.

1e fase

 Bij strategie sturen we op je business strategieën en verdienmodellen: Wat gaat er goed, wat kunnen we beter verwijderen of wat kunnen we nog beter aanscherpen? We gaan terug naar de essentie. Wat wil jij echt doen?
Met welke klanten werk je het liefst? Hoe kun je met meer voldoening werken?
Hoe kun je met minder moeten, veel meer bereiken?

Dit is een belangrijke fase, want hiermee zorg je ervoor dat je een sterk winstgevend bedrijf hebt die blijft groeien, zonder dat jij hiervoor harder moet werken. In dit hele proces blijkt versimpeling het toverwoord.

2e fase

De 2e fase is je onderbewustzijn. We gaan aan de slag met de blokkades die jou tegenhouden om te groeien. Om te duiken naar je onderbewustzijn maak ik gebruik van hypnose en systemisch werk. Ook werken we aan je bewuste brein. Hoe behoud je focus.

3e fase

De 3e fase is implementatie. Afhankelijk van je gekozen doelen kom je in actie. Hoe verkoop je jouw aanbod aan je ideale klanten? Hoe voer je succesvolle verkoopgesprekken etc.. Ik kijk 3 maanden met je acties mee en ben tijdens dit traject jouw coach, adviseur, sparringpartner in één. Hierdoor houd jij overzicht, kun je de juiste keuzes maken en zet je de juiste stappen. Accountability levert vaak al duizenden euro’s extra per maand op.

breinexpert businesscoach

Dit traject is voor jou bedoelt als :

Voldoening

Naast geld, vrijheid en voldoening ontzettend belangrijk voor je is.

Innerlijk

Je een doel hebt waarvan je weet dat je het sneller en bereikt met behulp van een businesscoach met verstand van (on)bewuste innerlijke processen.

Groot denken

Je houdt van groot denken en wilt hier ook naar handelen.

Ontspanning

Je wilt leren hoe je én waardevol een transformatie biedt aan je klanten, én tegelijkertijd ontspanning ervaart in je dag.

Veel geld

Je niet vies bent van veel geld verdienen.

Zone of genius

Je je werktijd zoveel mogelijk wil besteden in jouw zone of genius.

We gaan naast strategie ook aan slag met je onderbewuste brein en intuïtie. Je onbewuste brein werkt samen met je intuïtie. Als je die versterkt, versterk je ook in je intuïtie. We duiken in jouw onderbewuste door gebruik te maken van enkele elementen uit het systemisch werk en kennis over zelfhypnose.

Systemisch werk

Wat normaal niet zichtbaar voor je is, wordt nu zichtbaar. Je krijgt toegang tot diepe inzichten over onbewuste dynamieken in jouw (familie)systeem. Het wordt helder wat jou stagneert en zorgt voor een betere doorstroming binnen je bedrijf en privéleven.

Zelfhypnose

Door middel van zelfhypnose leer je onder andere om ongewenst gedrag aan te pakken, eenvoudiger te ontspannen en rust te vinden. Zelfhypnose is een staat van trance waarin je aan de slag kunt met je onderbewustzijn door middel van eenvoudige technieken. Hypnose is absoluut niet eng! Elke dag ga je namelijk al honderden keren in en uit trance. Het is een natuurlijk proces. Aangezien hypnose een natuurlijk fenomeen is, kan iedereen zelfhypnose toepassen.

Kwantumfysica

Wat als er veel meer mogelijk is in je business? Als je 10x meer invloed hebt dan je ooit voor je zag ? En dingen manifesteert die beter zijn dan je nu kan bedenken? Lijkt het onmogelijk? Niet als je de natuurlijke wetten van kwantumfysica volgt. Je kunt veel meer bereiken in samenwerking met het kwantumveld. Een van de krachtige dingen in dit programma is dat jij ontdekt dat je controle kunt nemen over wat je denkt. Hiermee duiken we in de wereld van de wetenschap met behulp van kwantumfysica. Jij kan bewust kiezen welke kant jij je gedachten en daarmee je emoties opstuurt en hiermee dus jouw nieuwe positieve werkelijkheid kan creëren. Je leert hoe je met behulp van kwantumfysica en de werking van het brein veel meer impact op je leven kunt hebben.

Silke PolhuijsSchrijfcoach voor communicatieprofessionals
Lees verder
Ik kwam bij jou omdat ik meer wilde dan alleen tekstschrijven. Ik wilde mijn kennis delen en ook meer verdienen en met toffe grote organisaties werken. Ik gaf al coaching en trainingen, maar dat kwam pas echt van de grond nadat ik met jou ging samenwerken. Ik leerde de juiste mensen benaderen. En doen wat ik het leukste vind. We verhoogden mijn tarieven en ik voelde meteen dat mijn bedrijf professioneler werd. Nu werk ik met de mooiste organisaties en ben ik niet meer aan het buffelen om aan mijn uurtjes te komen. Ik ben superblij met deze ontwikkeling!
systemisch werk

"Wat heeft deze leuke vrouw een berg kennis en ervaring in huis'' Iris Otto- arts en wetenschapper

Dit ervaren de vele ondernemers die werken op brein en business vlak;

-Je benut je volle potentieel

-Je pakt je overtuigingen vanaf de wortel aan

-Je vraagt de juiste prijzen

-Je ervaart meer rust en voelt je energieker

-Je kunt (sneller) je plannen realiseren

-Het bespaart je veel (onnodige) kosten

-Rust in je hoofd

-Meer winst en meer voldoening

Je leert in dit traject:

-Hoe je een top mindset ontwikkelt. Waardoor je zelfverzekerder hogere prijzen durft te vragen en makkelijker je dienst verkoopt.

-Hoe je een exclusief hoogwaardig programma ontwerpt.

-Hoe je met een (nieuwe) positionering meer dan €10.000,- tot  €50.000,- kan vragen voor je aanbod.

-Hoe je eenvoudig meer beter betalende klanten aantrekt.

-Hoe je in minimale tijd mega winstgevend kan zijn als ondernemer.

-Hoe je meer voldoening en rust ervaart en meer impact kan hebben bij je klanten.

Dit kan jouw nieuwe werkelijkheid worden.

Ben jij er klaar voor?

Investering

Onze samenwerking duurt 3 maanden. De investering is 6 termijnen van €1667,- exclusief btw.  Of 3 termijnen van €3167,- exclusief btw.

Of als je in één keer betaalt, krijg je een flinke korting en betaal je €9.000 exclusief btw .

renaissance: The Art of sales

3 maanden traject
1667 x 6 exclusief 21% btw
  • 1 online kick-off sessie van 1,5 uur.
  • 6x 1:1 sessie van 45 minuten.
  • 2x 1:1 sessie van 30-60 minuten met een ander expert. Het onderwerp stemmen we af.
  • Toegang tot de leeromgeving t.w.v. €1997,-.
  • Tussentijds contact via Whatsapp.
  • 2 boeken afgestemd op jou als persoon.

Vraag een gratis strategiegesprek gesprek aan, om te zien of je bij dit traject past. 

Boek je gesprek 

FAQ

Dit traject is niet bedoeld om je er iets bij te geven, want je hebt het ongetwijfeld nu al druk. De insteek is dat dit traject je helpt om de tijd die je al aan je bedrijf besteed nu effectiever te besteden, waardoor je meer vrije tijd hebt en meer rust ervaart. Mijn klanten halen ook met een minimale tijdsinvestering in dit traject (lees: 3-4 uur per maand) hele goede resultaten.

Ja, absoluut! Ik gok dat ongeveer 90% van mijn klanten een of meerdere coaches heeft. Ieder vanuit zijn eigen expertise. In dit traject ben ik jouw sparringpartner/adviseur voor de punten die je wilt realiseren. Daarnaast heb ik ook kennis en ervaring als psycholoog/breinexpert, dit maakt dat ik ook persoonlijke vraagstukken kan beantwoorden en je hierin kan begeleiden.

Alles om te zorgen dat je rust in je hoofd en een rijker leven krijgt. Je krijgt coaching op brein vlak; denk aan blokkades die jou tegenhouden om flink te groeien. Advies en coaching bij je aanbod, positionering, leiderschap ontwikkelen, alle content die je maakt, hoe je in contact komt met je leads, hoe je klanten aantrekt en behoudt, hoe je de juiste prijs vraagt, hoe je op een efficiënte wijze kan omgaan met je tijd, hoe je meer haalt uit je verkoopgesprekken. Maar ook hoe je op de juiste manier zichtbaar bent op social media voor je potentiële klanten.

'Do something today that your future self will thank you for'

MENU