Workshop: Starten met SEO

Herken je het volgende?

 

Je bent een starter of een ervaren ondernemer. Maar je krijgt nog te weinig bezoekers op je website. Je hebt daardoor te weinig klanten en te weinig omzet. Je weet dat SEO je kan helpen om meer bezoekers te krijgen, maar je weet niet zo goed waar en hoe je het beste kan beginnen.

In deze workshop ‘Starten met SEO’ gaan we met een kleine groep ondernemers (maximaal 6 personen) samen aan de slag om direct te starten met SEO. Mocht je een laptop meenemen, dan kun je deze SEO-tips direct invoeren.

Workshop Assen

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachinemarketing genoemd, het is een van de belangrijkste marketingtools om meer verkeer te krijgen naar je website, wat uiteindelijk kan leiden tot meer klanten en/of omzet.


Door een hogere positie te behalen in Google (de grootste zoekmachine), wordt je website immers zichtbaar voor vele potentiële bezoekers die weer klanten kunnen worden en je omzet flink kunnen laten stijgen. En dat ook nog eens geheel gratis!

Wat leer je in deze workshop?

  • Praktische tools en handvatten om hoger te scoren in Google
  • Hoe je goede, vindbare content maakt
  • Welke hulpprogramma’s je echt nodig hebt
  • Hoe je binnen een uur 101 blog ideeën krijgt
  • Hoe je een goed zoekwoordenonderzoek doet
  • 5 tips om aan linkbuilding te doen

Praktische informatie:

Tijdstip: Zaterdag 13 juli om 10.00 uur tot 13.00 uur in Emmen.

Na afloop is er genoeg tijd om andere ondernemers beter te leren kennen.

Omdat dit een try-out betreft, kost deze workshop tijdelijk €87,- inclusief BTW. Vanaf september zal deze prijs flink omhoog gaan.

Omdat veel SEO cursussen technisch, saai en prijzig zijn, heb ik besloten om een aantrekkelijke workshop te ontwikkelen. Tijdens de workshop gaan we dan ook direct aan de slag. No time to waste.

SEO workshop Assen

BONUS: Omdat ik houd van het geven van cadeautjes, krijg je na afloop nog iets tofs. Je krijgt namelijk toegang tot de één uur durende online Masterclass ‘SEO voor beginners’ t.w.v. €97,-.

Over Iris

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dat is eigenlijk altijd mijn insteek, dus ook als ondernemer is deze citaat op mijn buik geschreven. Ik zie namelijk téveel ondernemers té lang zoeken op social media kanalen en té veel netwerken afstruinen, altijd maar op zoek naar klanten. Terwijl het toch veel makkelijker kan als je SEO inzet. Dat scheelt tijd, geld en is vele malen makkelijker.

Als online marketeer en SEO-expert geloof ik dat elke ondernemer met de juiste kennis van zoekmachinemarketing (SEO) op een simpele manier meer klanten kan krijgen. Maar je moet als ondernemer wel even weten wat je moet doen en hoe je dat doet en daar help ik je graag bij. Het uiteindelijke doel is: meer verkeer, meer klanten en meer winst!