Strategiesessie

Wil jij groeien met je business? En ben je op zoek naar antwoorden op je vragen? Dan is de strategiesessie iets voor jou. Je bent dan wel ZELFstandig ondernemer, maar dat niet betekent niet dat je alles zelf heeft te doen. Je kunt vaak sneller stappen zetten met het juiste advies of de ideale sparringspartner .
In deze strategiesessie ga ik samen met jou aan de slag.

Groeisessie

Maatwerk

Start z.s.m.

Offline sessie

Wat houdt een strategiesessie in?

De sessie kan plaatsvinden op een toffe locatie of juist op een rustige locatie. Het is vaak wel handig dat je tijdens het gesprek een laptop of computer bij de hand hebt, zodat ik je direct kan helpen om de tips toe te passen. No time to waste ; ).Een strategiesessie duurt gemiddeld twee uur, waarin we aan de slag gaan met jouw concrete vraag.

Voor wie is een strategiesessie bedoeld?

Voor ambitieuze ondernemers die even vastlopen en behoefte hebben aan een online marketeer of SEO expert. Die niet op zoek zijn naar een lang traject, maar een probleemstuk willen voorleggen en hier advies of hulp bij nodig hebben. En hoewel iedere vraag anders is, wil ik toch een globaal beeld schetsen van waarvoor je een offline strategiesessie kan boeken.

SEO

  • Ik wil beginnen met SEO. Maar hoe en waar begin ik?
  • Ik wil zakelijk bloggen. Hoe pak ik dat het beste aan?
  • Hoe optimaliseer ik mijn blog voor SEO?
  • Hoe maak ik van mijn bezoekers klanten?
  • Hoe bouw ik een website die gevonden wordt in Google?
  • Hoe zorg ik voor meer zichtbaarheid op social media?
SEO Cursus
'Ik ben erg blij met de tips die ik van Iris heb ontvangen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd over passief inkomen en bloggen. Het werd mij allemaal duidelijk uitgelegd en het was uitnodigend om mee aan de slag te gaan. Ook heb ik nog veel tips gekregen over hoe ik mijn website zo optimaal mogelijk kan instellen, zodat ik meer bezoekers kan bereiken. De samenwerking vond ik prettig verlopen. Het enthousiasme en de positieve feedback van Iris werkten voor mij motiverend om er direct mee aan de slag te gaan. Fijn ook dat de tips op maat waren en specifiek gericht waren op mijn werk als gewichtsconsulente, zodat ik het kon toepassen in mijn eigen situatie'

Inhoud van de strategiesessie

Iets anders?

Het kan zijn dat jouw vraag er niet bij zit, dan kun je het beste eerst contact met mij opnemen. Dan vertel ik je eerlijk of ik je kan helpen of dat ik jou het beste kan doorverwijzen naar een collega-ondernemer. Je kunt mailen naar info@irisrutte.nl 

Er is geen one-size-fits-all advies. Omdat ieder onderneming anders is, geef ik advies dat echt is toegepast op jouw onderneming. Een losse sessie duurt gemiddeld 120 minuten.

Investering: €375,- exclusief BTW 

Investering

375 exclusief BTW
  • Offline sessie
  • Inclusief voorbereiding en analyse
  • 2 uur durende sessie
  • Concreet plan met actiepunten