SEO traject

Hoger in Google met SEO

Een makkelijke duurzame manier en goedkope manier om meer bezoekers te krijgen naar je website, is door het gebruik van SEO.
SEO, ook wel zoekmachinemarketing genoemd, is een van de belangrijkste marketingtools om meer verkeer te krijgen naar je website wat uiteindelijk
kan leiden tot meer klanten en/of omzet.

Door een hoge zoekpositie te halen in Google (de grootste zoekmachine), wordt je website immers zichtbaar voor vele potentiële bezoekers die weer klanten kunnen worden en je omzet flink kunnen laten stijgen.
En dat ook nog eens geheel gratis!

SEO Cursus

Herken jij een van de onderstaande situaties?

 • Je hebt een eigen website, maar je krijgt er niet genoeg klanten uit.
 • Met jouw website sta je niet op pagina 1, 2 of 3 van Google.
 • Je hebt weinig kennis over SEO.
 • Er is weinig verkeer naar je website.
 • Je bent bang voor de techniek van SEO en doet er daarom maar niets mee.

Groei

Zichtbaar

Meer omzet

Grotere bereik

Ik houd ervan om persoonlijk betrokken te zijn bij jouw groei. In dit SEO traject gaan wij samen naar jouw Google positie kijken, zodat ik mijn kennis met jou kan delen.’

Waarom zichtbaarheid ook voor jouw bedrijf kan werken

Misschien weet je wel dat zichtbaarheid voor jouw bedrijf belangrijk is, maar vind je het gewoon heel spannend en of weet je nog niet hoe SEO werkt.

Hoe tof zou het zijn als het bezoekersaantal van je website ineens heel erg stijgt?
En dat je na dit traject stap voor stap steeds meer mensen kunt bereiken en steeds meer klanten aantrekt?

Wil jij niks liever dan..

Meer online zichtbaar zijn, waardoor klanten naar jou toekomen?
Praktische tools en handvatten krijgen om hoger te scoren in Google?

Weten welke content jij kunt plaatsen?

Meer uit jezelf en je onderneming halen?

In dit SEO traject gaan we samen aan de slag met jouw zichtbaarheid. In deze sessies kom je alles te weten over SEO en ontdek je stap voor stap hoe jij meer bezoekers naar je website kan trekken. Ook leer je hoe je van bezoekers klanten maakt.

seo traject
Esther van der Ham
Esther van der Ham
Uitgever, auteur
Na het volgen van de SEO cursus voor beginners heb ik ook de vervolgstap (SEO Sessie) gekozen bij Iris Rutte. Zij heeft een onderzoek gedaan naar de SEO van mijn website www.esthervanderham.nl en me voorzien van een waardevol adviesrapport vol voorstellen hoe ik mijn website beter vindbaar kan maken. Twee weken na het intakegesprek stuurde ze het rapport waarna ik zelf alvast aan de gang kon gaan met de implementatie. Stap voor stap werd uitgelegd wat ik moest doen. In een afsluitend gesprek namen we het rapport samen door en zetten we de punten op de i. Ik kan vooruit om mijn website te verbeteren en vind het de investering meer dan waard. De uitdraai van het rapport ligt opengeslagen naast mijn computer om er elke dag aan verder te werken.

Resultaten na afloop:

 • Je weet hoe je meer verkeer genereert naar je website
 • Je kunt van bezoekers klanten maken
 • Je weet welke content je kunt plaatsen voor het komende half jaar
 • Je weet hoe je online marketing voor je bedrijf effectief kan inzetten
 • Je weet hoe je meer bezoekers, klanten en meer omzet genereert
Elze Lamers
Elze Lamers
De Strijders
Ik heb het SEO traject bij Iris gevolgd en het heeft mij veel inzicht gegeven in de wereld van SEO en de online vindbaarheid. Iris zelf is enthousiast en super toegankelijk! Bij vragen en onduidelijkheden heeft ze een simpele uitleg en maakt ze het proces weer een stukje makkelijker! Meer dan zeker waar voor het geld!

Hoe ziet deze SEO 1-op-1 traject eruit?

SEO Call

Vooraf hebben we een SEO call à 30 minuten waarin we bespreken wie jouw doelgroep is, wat je wensen zijn en wat je uiteindelijke doel is. Het gesprek vindt plaats via de telefoon of via Skype.

SEO onderzoek

Na het gesprek ga ik vooronderzoek doen voor jouw onderneming, waaronder keyword-onderzoek, en maak ik aan de hand van de SEO call een 100% op maat gemaakt advies.

Telefonisch adviesgesprek

Jij en ik gaan samen grote stappen zetten. Daarnaast zal ik je advies en tips op de volgende gebieden: Doelgroeponderzoek (hoe kun je rekening houden met je doelgroep en waar bevindt jouw doelgroep zich) Keyword-onderzoek (ik leg mijn onderzoek uit en ik vertel hoe je dit zelf kan doen) Belangrijkste SEO termen zoals on-page en off-page SEO SEO schrijven: hoe doe je dat? Ik leg je alles uit over title tag, meta description, het gebruik van Yoast Plugin, linkbuildingstrategie en social media. Hoe bouw je een SEO website? Denk aan technische aspecten, de structuur en het optimaliseren van afbeeldingen.

Extra

Heb je na afloop nog vragen, dan is dat helemaal geen probleem.
Je krijgt namelijk nog de mogelijkheid om 1 maand onbeperkt te mailen voor al je vragen.

Schrijf je in voor dit SEO traject en doe gratis mee met het SEO programma t.w.v. €725,-

@fotografiebydaphne

Wie ben ik?

Over Iris

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Dat is eigenlijk altijd mijn insteek, dus ook als ondernemer is dit citaat mij op het lijf geschreven. Ik zie namelijk té veel ondernemers té lang zoeken op social media kanalen, té veel netwerken afstruinen, altijd maar op zoek naar klanten. Terwijl het toch veel makkelijker kan als je SEO inzet. Dat scheelt tijd, geld en is vele malen makkelijker.

Als online marketeer en SEO-expert geloof ik dat elke ondernemer met de juiste kennis van zoekmachinemarketing (SEO) op een simpele manier meer klanten kan krijgen. Maar je moet als ondernemer wel weten wat je moet doen en hoe je dat doet, en daar help ik je graag bij. Het uiteindelijke doel is: meer verkeer, meer klanten en meer winst!

Zoals ik al zei: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan.

Donna van StockumFotograaf - Damianti Photography
Een paar maanden geleden ben ik het Instagram account van Iris tegengekomen. Ik ben haar gaan volgen omdat ik SEO zelf heel interessant vind. Maar ook omdat zij een hele fijne en warme stem heeft. Haar kleine 'vlogs' op instagram luisteren fijn en zijn duidelijk. Zo'n drie weken geleden heb ik de knoop doorgehakt dat ik heel graag het SEO traject bij haar wil volgen. Ik wil mijn horizon verbreden en kijken wat er allemaal mogelijk is in de wereld van SEO. Ik heb eerst met haar een kennismakingsgesprek gehad en later heb ik van haar een heel boekwerk ontvangen met feedback over mijn website en uitleg hoe ik dingen kan verbeteren. Haar pdf die ik ontvangen heb leest heerlijk weg. Het is duidelijk, overzichtelijk en helpt mij verder te groeien. Iris is de aangewezen persoon om je te helpen bij SEO. Ze beantwoord al je vragen als je ergens niet uitkomt en ze maakt SEO heel gemakkelijk te begrijpen.

Investering

Inclusief bonus t.w.v. €725,-

€1475
1197 exclusief 21% btw
 • Plan een gratis en vrijblijvende SEO call
 • Inclusief 1 jaar toegang tot het SEO programma t.w.v. €725,-
 • Betaling in 3 termijnen à 417 euro is mogelijk