The Next Episode

1-op-1 coachingstraject

‘Verdien veel meer’

Je bent een kennisondernemer (coach, trainer, consultant) en je werkt al met mooie klanten.
Je hebt al een redelijk omzet. Maar je hebt het ook gewoon veel te druk.

Je werkt nog te vaak met klanten die veel van je vragen, die je per uur of project betalen. Daarnaast werk je regelmatig veel meer uur dan je zou willen.

Je wilt terug naar de basis, naar waar je goed in bent. Je wil weer echt gaan ondernemen.

Op jouw voorwaarden.

Met meer vrije tijd en rust.

Je staat aan de vooravond van een nieuwe manier van ondernemen, namelijk: ontspannen ondernemen.

Wanneer je één of meerdere van bovenstaande punten herkent, is het coachingstraject ‘The Next Episode’ zeker geschikt voor jou. Je ontdekt welke stappen je nodig hebt om tot betere resultaten te komen.

Met minder (tijd, klanten) valt meer (geld, vrijheid, impact) te bereiken.

focus voor ondernemers

Meer impact en meer vrijheid in je business

Voor wie?

Voor degenen die klaar zijn met hard werken. Je bent gaan ondernemen omdat je vrijheid wilde ervaren, niet om overuren te draaien en constante druk te voelen. In het volgende ‘hoofdstuk’ van je ondernemerschap wil je meer rust, je vrij voelen en meer verdienen. Je wilt kunnen doen wat je het liefste doet, met de allerleukste klanten. Je wilt met meer focus kunnen werken binnen jouw bedrijf en aan het bedrijf. Met als resultaat, dat je minder hoeft te doen, maar toch meer bereikt.

Je hoeft namelijk als ondernemer niet hard te werken. Met behulp van inzichten uit het brein, de juiste strategie, slimme keuzes en versimpelen (alleen het broodnodige doen, wat je het meeste oplevert) kun je minder werken en meer geld verdienen.

Wat houdt dit traject in?

Mijn programma bestaat uit wetenschappelijk bewezen kennis vanuit de neurowetenschappen, positieve psychologie en marketing.

In dit coachprogramma gaan we samen aan de slag en ontdek je hoe je meer uit je brein haalt. Als je weet hoe je je hersenen traint, maakt dat de kans groter dat je vaardigheden leert waarmee je makkelijker je doelen behaalt. Naast het programma krijg je ook  online coachingsessies, zodat we echt kunnen inzoomen op jouw situatie en kunnen ontdekken wat jouw blokkades zijn. Denk aan blokkades zoals beperkende overtuigingen die jouw succes in de weg zitten. Je ontdekt welke dieperliggende overtuigingen er zijn die jou tegenhouden op dit moment. Van daaruit ga je aan de slag met het aanpakken van die overtuigingen, hoe je doelen stelt, focus behoudt en kunt groeien. Zo zal jou niets meer in de weg staan naar een constante groei en een omzet van 100.000 of meer.

Ook krijg je toegang tot 5 opgenomen masterclasses over het brein. Kennis en kunde die je de rest van je (business) leven kunt inzetten.

Tamara Zoma-Spiekstra
Tamara Zoma-Spiekstra
WordPress en Learndash expert
Lees verder
Iris heb ik leren kennen via Instagram. Ze deelt enorme waardevolle tips of stipt bepaalde onderwerpen aan die je aan het denken zetten. Dat sprak mij enorm aan. Mijn behoefte was om meer ontspannen te ondernemen. Ik voelde me altijd opgejaagd door alles wat ik in mijn hoofd nog moest doen en daar wilde ik hulp bij hebben. Iris leek mij de perfecte match en daarom ben ik een coachingstraject met haar aangegaan. Iris heb ik leren kennen als een warme, slimme en enorm behulpzame coach. En haar enthousiasme is enorm. Dat zorgde echt voor een positieve mindset bij mij. Door haar coaching heb ik nu de juiste handvatten om focus te houden. Ik weet nu hoe je een aanbod kan neerzetten dat enorm waardevol is voor klanten, maar waarbij je minder ‘hard’ hoeft te werken. Ook heeft ze mij geholpen om de basis voor een nieuw aanbod neer te zetten. Dit alles door de fijne coachingsgesprekken, waardevolle video’s en een legio aan boekentips. Ik ben zo blij dat ik in geïnvesteerd heb in de coaching van Iris! Zoek je een coach, dan kan ik Iris echt aanraden. Bedankt Iris!

In The Next Episode help ik je onder andere bij:

Icoontjes (1) (1) (1)

Rust in je hoofd

Jij bent de belangrijkste schakel in je bedrijf. Daarom staat in dit programma ook jouw ‘brein’ centraal.

Je gaat aan de slag met hoe het brein werkt, hoe je doelen stelt, focus behoudt en omgaat met teleurstelling en je valkuilen. We gaan aan de slag met de blokkades die jou eventueel tegenhouden om te groeien. Hoe stel je beter grenzen? Maar ook: Hoe krijg je zelf meer focus en rust binnen je bedrijf.

Het voordeel van dit programma is dat je leert hoe de hersenen werken en hoe je de hersenen zodanig kan trainen, dat de kans groter wordt dat je de gestelde doelen behaalt. En nog interessanter is dat je met deze kennis leert hoe je jouw andere persoonlijke doelen behaalt.

verkopen

Een ijzersterk aanbod

Ik help jou met het aanscherpen en versterken van je positionering door het ontwikkelen van een ijzersterk aanbod en content waarmee je ideale klanten aantrekt en op een ontspannen manier goed verdient.

Je ontdekt hoe je jouw talenten en ervaringen kan verwerken tot een sterk aanbod of op welke wijze je jouw huidige aanbod kan aanscherpen. Met als doel om veel te verdienen en met de allerleukste klanten te werken, maar toch voldoende tijd voor ontspanning overhoudt. We ontwikkelen een plan voor een ijzersterk hooggeprijsd aanbod.

Dit is een belangrijke aspect: want hiermee zorg je ervoor dat je een sterk winstgevend bedrijf hebt dat blijft groeien, zonder dat jij hiervoor harder moet werken.

ideale klant

Aantrekken van ideale klanten via content

Content is één van de belangrijkste onderdelen van het aantrekken van nieuwe leads. Het eerste dat je potentiële klant van je ziet, is je content. Daarom moet dat staan als een huis. Alleen is er een verschil tussen zichtbaar zijn en gezien worden.

Je wilt namelijk gezien worden. Echt gezien! Zodat je doorlopend kan verkopen door het schrijven of maken van de juiste content die aansluit bij jouw ideale klant. In dit programma deel ik met je hoe je de juiste teksten schrijft die ervoor zorgen dat je keer op keer nieuwe klanten en omzet genereert. En gaan we samen aan de slag, zodat je zelf ijzersterke content maakt.

Dit voorkomt dat je harde sales nodig hebt om te scoren. Met de juiste woorden, trek jij vanzelf jouw ideale klanten aan. Makkelijker wordt het niet.

Icoontjes (4) (1)

Verkoopgesprekken

Het lastigste onderdeel voor ondernemers is het verkoopproces. Hoe verkoop je je dienst zonder slijmerig en opdringerig over te komen? Ik help ondernemers om te ontdekken welke gedachten ze tegen houden om meer succes te krijgen. Waarna de weg vrij is om beter en makkelijker te kunnen verkopen. Wanneer jij overtuigd bent van je product en de prijs, gaan de verkoopgesprekken een stuk makkelijker.

Sterker nog; er bestaat zelf een kans dat je verkoopgesprekken steeds leuker gaat vinden.

Weer iemand die je blij mag maken met je aanbod!

 

iris rutte

Actie

Afhankelijk van je gekozen doelen, kom je in actie. Ik kijk 3 maanden met je acties mee en ben tijdens dit traject jouw coach, adviseur, sparringpartner en stok-achter-de-deur.

Hierdoor houd jij overzicht, kun je de juiste keuzes maken en zet je de juiste stappen. Alleen al accountability levert vaak al duizenden euro’s extra per maand op.

Aan het eind van dit individuele traject weet/kun je;

– Hoe je meer kan halen uit je brein.

– Hoe je jouw overtuigingen vanaf de wortel kan aanpakken.

– Hoe je die topklanten bereikt waar je graag mee samen werkt.

– Hoe je minder in je bedrijf kan werken en toch meer verdient.

– Hoe je je grenzen beter aangeeft.

– Hoe je de juiste prijs kan vragen.

– Hoe je makkelijker je doelen bereikt.

– Hoe je van uurtje-factuurtje naar programmaprijs kan gaan.

– Hoe je meer focus krijgt in je werkdag.

– Hoe je makkelijker kan verdienen.

– Hoe je de juiste teksten schrijft, waarmee je klanten aantrekt.

 

review The Next Episode

De investering in dit programma verdien je meestal binnen 3 maanden terug.’

Stel je eens voor…

Dat je meer controle krijgt over je bedrijf. Dat je door het vragen van de juiste prijs en het ideale aanbod kan werken met de tofste klanten. Dat je voldoende rust ervaart, waardoor je niet constant aan het werk bent, maar ook genoeg vrijheid hebt in je vrije tijd. Dat je omzet hoger wordt, zonder dat je harder hoeft te werken.

Dit kan binnen enkele maanden al je nieuwe werkelijkheid zijn.
Ben je klaar voor de volgende aflevering in je business?

businesscoach psycholoog
Carin Heutinck
Storytelling Expert
Lees verder
Iris heeft veel kennis en ervaring. Ze denkt met je mee en weet precies wat je nodig hebt. De ene keer remt ze je af, de andere keer geeft ze dat laatste zetje om uit je comfortzone te komen. Daarnaast is ze een fantastische stok achter de deur.

Wat krijg je?

In dit traject krijg je 1 kick-off sessie en daarnaast nog 6 online sessies van ongeveer 60 minuten.

Verder krijg je toegang tot de Business Brein Bundel t.w.v. €497,- met hierin opgenomen masterclasses en allerlei video’s over het brein en business.
Over focus behouden en doelen bereiken tot lanceren van je product. Van ‘Copywriting op Instagram’ tot ‘Hoe kom je in de media?’

Van A t/m Z krijg je alles geleerd over hoe jij op een ontspannen manier goed kan verdienen.

business brein bundel

Waarom zou je dit traject volgen?

Elke ondernemer heeft (tijdelijk) een coach nodig om te groeien. Ook sporters hebben een coach om beter resultaat te behalen. Dit is nodig omdat je zelf je blinde vlekken niet ziet of soms zelf het gehele plaatje mist. Een coach helpt je ook om je accountable te houden om zo sneller je doelen te bereiken. Ik heb kennis over en ervaring met zowel de binnenkant (denk aan focus) als de buitenkant (denk aan marketing en sales). Beiden aspecten komen terug in dit traject. Zo kan ik jou dus optimaal begeleiden bij het behalen van je doelen.

Wie ben ik?

Ik ben Iris Rutte en heb inmiddels meer dan 13 jaar ervaring als zelfstandige coach met een achtergrond in de psychologie en marketing. Een combinatie die goud waard is voor de ondernemers die ik coach.

Ik help je met het ontwerpen van een goedgeprijsd IJZERSTERK aanbod, dat je op een simpele manier vermarkt en verkoopt. Zodat je op een ontspannen manier en in minimale tijd doet wat je het allerleukste vindt om te doen.

Ik ben een betrokken coach. Je kunt bij mij ook terecht via de mail. Zo hoef je niet te wachten tot de volgende call. En naast allerlei business zaken kun je ook bij mij terecht als je ergens op persoonlijk vlak tegenaan loopt. We doen het echt samen.

breinexpert businesscoach

investering

Onze samenwerking duurt 3 maanden.

Je mag altijd in 6 termijnen betalen. In overleg stellen we dan een plan op.

Coachingstraject

3 maanden

€3750 exclusief btw
  • Kick-off sessie van 1,5 uur.
  • 6 x 60 min. online coachingsgesprek.
  • Toegang tot de Business Brein Bundel.
  • Je ontvangt 2 boeken thuis.

De sessies vinden plaats via Skype/Google Meet of telefoon of op mijn kantoor in Emmen.

De kosten van dit programma zijn aftrekbaar voor ondernemers.

In dit programma werk ik alleen met wetenschappelijke bewezen technieken vanuit de neurowetenschappen en de positieve psychologie.

 Contact

Heb je vragen of wil je eerst weten of het programma ‘The Next Episode’ bij jou past?

Vooraf hebben we eerst een gratis verkenningsgesprek van 30 minuten via Skype/Google Meet of telefoon.

Meld je aan via onderstaande knop of mail naar naar info@irisrutte.nl