Cursus: Verkooppsychologie

Cursus: Overtuigen en verkopen voor ondernemers

 

Hoe krijg ik meer invloed en verkoop ik meer? Hoe werkt ons brein als we prijzen zien? Bestaat er een koopknop? Waarom verkoopt de een meer terwijl het precies dezelfde dienst is? 

Psychologische inzichten kunnen helpen om meer te verkopen als ondernemer. Ben jij geïnteresseerd in het brein, neuromarketing en psychologie, ontdek dan hoe jij met simpele inzichten uit de psychologie meer klanten aantrekt via je website en via salesgesprekken.

verkooppsychologie

Groeien met je omzet

Cursus via Instagram

Start 2 september

Meer verkoop

Herken je het volgende?

Je vindt het moeilijk om je product/dienst te verkopen. Of je merkt dat de bezoekers van je website geen klanten worden. Je hebt daardoor te weinig klanten en te weinig omzet.

 

Hoe gaaf zou het zijn als er een cursus was die je volledig kan volgen via Instagram, op een tijdstip dat het jou uitkomt? Waar je aan de hand van Instagram Stories, post en video’s alle basiskennis kan opdoen over verkopen als ondernemer. En toch de persoonlijke begeleiding krijgt die je nodig hebt?

Dan is er voor jou de cursus ‘Overtuigen en verkopen voor ondernemers’. 

Deze cursus start op 2 september 2019.

 

Verkooppsychologie

Als ondernemer willen we het liefst dat ons product vanzelf verkoopt. Toch? Ik snap wat je bedoelt, maar helaas werkt het niet zo. Hoe goed je dienst ook is, je zal het toch moeten verkopen. Maar dat hoeft niet op een slijmerige, opdringerige manier. Je kunt bijvoorbeeld op een subtiele wijze je website aanpassen, zodat bezoekers geneigd zijn om sneller contact met je te nemen. Als jij weet hoe het brein van de koper werkt, kun je meer verkoop realiseren vanuit je website en gesprekken met potentiële klanten. Bijvoorbeeld door het inzetten van bepaalde prijsstrategieën op je website.

Daarom heb ik een fantastische, praktische cursus ontwikkeld, waarin je stap voor stap meer kennis krijgt over hoe je moeiteloos kan verkopen. Geen onnodige, moeilijke termen, maar alles eenvoudig uitgelegd. De tips kun je direct toepassen in je eigen bedrijf.

Hoe werkt het?

 

De cursus volg je via een besloten account van Instagram.

Hierop worden dagelijks (vijf werkdagen lang) Stories & video’s gepost met tips, informatie en opdrachten over verkopen. De Stories blijven nog een maand zichtbaar via de highligts van Instagram. Genoeg tijd dus om meer klanten te halen uit je website en gesprekken.

En dat voor een aantrekkelijke prijs van €65,- inclusief btw. 

Ontdek de psychologie en de wetenschap achter verkopen; ontdek wat er in ons brein gebeurt. Ontdek wat je kunt bereiken met tekst, kleur en tips uit de neuromarketing om meer te verkopen.

 

verkooppsychologie

Start: 2 september

Wil jij niks liever dan…

  • weten hoe je meer klanten krijgt uit je website?
  • weten hoe je effectieve salesgeprekken voert?
  • moeiteloos je verkoopdoelen realiseren?
  • beter omgaan met de weerstand bij je potentiële klant?
  • meer uit jezelf en je onderneming halen?

Wat krijg je bij deze Instagram cursus over Verkooppsychologie:

  • Vijf dagen lang een online verkooppsychologie-cursus op Instagram via Instagram Stories.
  • Eén keer Instagram Live op 6 september waarin je alles kan vragen.
  • Je mag vijf dagen lang onbeperkt chatten met mij over al je vragen.
  • Je krijgt een werkboek met daarin allerlei tips en opdrachten.
  • Je krijgt een maand toegang tot het account @verkooppsychologie.

‘Ontdek hoe je met kennis van het brein jouw concurrenten voor kunt zijn.’

verkooppsychologie
verkooppsychologie

De cursus kost €65,- inclusief BTW. 

 

Wil je je aanmelden? Dan kun je na aanschaf van het ticket een dm sturen naar het account van @verkooppsychologie met een screenshot van je aanmelding. Je krijgt dan direct toegang!

 

Over Iris Rutte

 

Ik leer ondernemers hoe ze met SEO meer bezoekers krijgen op hun website, om vervolgens aan de hand van verkooppsychologie van die bezoekers klanten te maken. Dus ik neem ze mee in het gehele proces van bezoekers tot klant. Ondernemers vinden het moeilijkste onderdeel vaak het laatste deel: het verkoopproces.

Ondernemers vinden het vaak lastig om te verkopen. Ze willen niet opdringerig of te gelikt overkomen. Maar er zijn nog zoveel andere mooie manieren hoe je kunt verkopen. Ontdek hoe je door beïnvloeding, het brein en verkooptechnieken op een subtiele wijze je product aan de man kan brengen.